Нов ъпдейт на играта 17.09.2015

Нов ъпдейт на играта 17.09.2015

1039
0
Facebook

Здравейте приятели,

Започна нова серия от Sneak Peaks за играта Clash of Clans и бъдещия ъпдейт. Днес излезе първия от поредицата. Тук ще поствам какво да очаквате от новата версия.

1.Светкавици лвл 7 (Lightning spell level 7)

Вече лвл 6 на светкавиците ще са възможни при тх 9, а при тх 10 ще има много по-силен лайтнинг. Ето за какво става въпрос:

 

2. Преправяне на някои от магиите.

Пойзън спела (отровата) ще засилва действието си с времетo, в което е активна. Нещо като инферно кулата. Към края си ще точи най-много. Също така ще забавя и стрелянето на единиците, върху които е пуснато. Преди само забавяше движенито им.

Земетръса също е променен. Първия земетръс ще прави 25 % демидж!!! Иначе се запазва 4 земетръса да свалят каквато и да е стена. Също така ако дадена сграда има 25% оставащо здраве, земетръса ще може да унищожава сградата, не само да напаля процентно здравето й.

Фрийз спела (замразяването) вече ще може да замръзява и летящи единици, които излиза от ТХ. Вече ще може да замръзяване дракони, лави, миниони и други.

Ето видеото:

3. Нов изглед на лвл 11 стени и 25 нови парчета.

При лвл 10 на ТХ ще има нови 25 парчета стени. Вече Лава Хаунд-а няма да атакува въздушни единици. Също така дизайна на стените лвл 11 ще бъде променен. Ето как ще изглеждат те:

4. Вече няма да има равенство във войните в Clan Wars.

При равенство на звездите в края на войната, тима с повече дестръкшън (destruction) проценти ще печели. Ето повече:

За да видите целия лист на новите неща моля натиснете тук!

SHARE

LEAVE A REPLY