Интересно

Интересно

В тази секция на Clash of Clans Bulgaria можете да намерите последни новини свързани с играта, някой горещи теми, които вълнуват играчите, както факти и отговори на въпроси. Както вече многократно сме споменавали играта Клаш оф Кланс е много обширна и се променя постоянно с новите версии. Ще се опитаме да сме максимално актуални и да получавате най-новите неща първи на Български език.

Много от начинаещите играчи на Clash of Clans в Bulgaria си задават въпроса дали не могат да заобиколят правилата и да намерят хак или мод на играта. Нашето мнение е категорично да не се впускате в такива експерименти. Не само, че 99% не работят ами можете и да си докарате един хубав вирус (ако играете на комп) и доживотен бан от Клаша.

Като стана дума за Клаш оф Кланс на компютър, в тази секция можете да намерите стъпка по стъпка как да пренесете играта от вашия телефон или таблет, директно на големия екран на вашия лаптоп.

Ъпдейтите на Clash of Clans са нещо, което се случва на няколко месеца. Знаем, че разработчиците на играта гледат да пускат 2 малки и 1 голям ъпдейт всяка година. За да сте максимално информирани на Български език следете секцията Ъпдейти. Там ще намерите информация за всяко ново нещо. От 2-3 години насам преди всеки ъпдейт от Суперсел пускат така наречените “Sneak Peeks” в страницата си в Фейсбук и Туитър. Всеки ден те постват по едно нещо, което ще видим в новата версия на играта. Ние от Clash of Clans Bulgaria се стараем да ви дадем тази информация минути след като е видима за света и то на изцяло Български език. След като ъпдейта дойде на бял свят и ние всички преминем към новата версия на играта, вие ще можете да видите обобщение на какво ново има, структурирана в точки за по-лесна ориентация на хората.

Както вече сигурно знаете Clash of Clans Bulgaria е официалната страница и на един от най-добре развиващите се кланове на територията на нашата държава – Клан “БЪЛГАРИЯ”. Ние сме сплотена и лоялна група от хора, които развиваме клана си от началото на 2014 година. Имаме играчи от всички краища на България, но гледаме да се събираме когато можем в различни точки на страната. Първата голяма сбирка се състоя в град Пловдив на 16.10.2015 година.

За улеснение на посетителите на сайта сме направили и една секция “Въпроси и отговори“. За да играете успешно Clash of Clans вие трябва да знаете как тя работи. Например как се изчислява ресурсната награда при различните нива на ТХ, какво ви дават точките на клана и т.н. Повече информация относно играта можете да откриете в секциите Сгради, Единици и Геймплей.

Тъй като Клаш оф Кланс е игра на Английски (в България поне за сега е така) се налага да използваме някои термини без особено добър превод на нашия хубав език. В страницата Терминология можете да си обясните някои думички, които ще намерите в сайта Clash of Clans Bulgaria.

Включили сме и факти за играта, които може да ви се сторят доста интересни.

Меню:

Clash of Clans на компютър

Клаш оф Кланс хак

Ъпдейти

Сбирки на клан “БЪЛГАРИЯ”

Въпроси и отговори

Терминология

Интересни промени от предишните версии на играта

Интересни факти за Clash of Clans