Clash of Clans става на 4 години на 02.08.2016

Clash of Clans става на 4 години на 02.08.2016

4736
0
Facebook

Нашата любима мобилна игра става на 4 години днес, 02.08.2016 година! Както стана традиция през последните години от компанията пускат бууст за 1 джем цяла седмица! Очакваме Суперсел да обявят това в социалните мрежи всеки момент. Това е страхотна новина за всички Клашъри, защото не само ще мините им ще произвеждат повече ресурс, но и противниците ще предлагат много, защото всички буустваме!

Това за златните дни в играта Клаш оф Кланс и бъдете сигурни, че всичките ви работници ще бъдат заети идните дни! 🙂

Имаме и една изненада за редовните ни читатели, които не са макснали мините и колекторите си: Изчакайте един ден преди да изтече “1 джем бууста” и започнете ъпгрейд на дадена мина или колектор и веднага след това кенсалирайте. Можете да пуснете още една седмица бууст след това! 🙂

Честит рожден ден Clash of Clans!

Несъмнено Клаш оф Кланс се превърна в една от най-популярните мобилни игри през последните години. Искаме да добавим, че това е и играта, която промени мобилната индустрия като цяло. Само за 4 години създателите успяха на направят играта над 10 пъти по популярна.

coc-evolve

Всички клашъри преживяха много заедно с еволюцията на играта. Големи ъпдейти, нови функции, неочаквани изненади и трудни моменти. Но не хубавите времена събират хората, а лошите. Срещнахме много други клашъри, които ни помагат да се развиваме като страница, а и наскоро като Ютуб канал. Искам да използвам момента да им благодаря за помощта.

Както става предишни години, сигурно и тази ще има Августви ъпдейт за бууста, така че бъдете в очакване. Все още нямаме информация кога ще стане това, но когато ни съобщят ще споделим в нашата фейсбук страница!

SHARE

LEAVE A REPLY