Clash of Clans Клипове

Clash of Clans Клипове

1812
0
Facebook

Колкото повече напредвате в играта Clash of Clans, толкова по-трудни стават съперниците и във войната и в мултиплеъра. Може вашите стратегии вече да не работят на нивото, в което се намирате и да разнообразите малко армията си. Но от къде да започнете?

Много играчи са си задавали този въпрос преди вас и са намерили отговор в големите сайтове за видео споделяне като YouTube. Там по-опитните играчи са решили да споделят своите постижения в играта и са източник на неизчерпаеми идеи. Като бройка Клаш оф Кланс клиповете сигурно вече наброяват над милион.

Бройката на Clash of Clans Клипове дава много предимства да намерите точно това което търсите. Както знаете играта е толкова обширна, че единствената точна навигация е нивото на ТХ. За това винаги когато търсите трябва да пишете нивото, което ви интересува.

Най-често срещаните Clash of Clans клипове са за атаки и бази за защита. За това и ние ще опишем двете неща разделени в този пост за ваше улеснение.

Ако търсите клипове с атаки в Клаша, то трябва първо да определите няколко критерия. Първо – дали е въздушна или наземна, второ – типа база, която атакувате, и трето – Нивото на ТХ, което кореспондира с вашето.

Въздушните атаки са малко по лимитирани като избор и лесно можете да си намерите Clash of Clans клипове, които да ви предоставят идеи. Например ако сте решили да се пробвате само с Дракони, то можете лесно да намерите поне 10 000 клипа. За това идва и вторият критерии – каква база да нападна с тези дракони? За щастие известните бази си имат имена и можете да ги напишете директно в търсачката. Но ако се решили да нападате по-специфична база, то трябва да изгледате малко повече видеа, докато намерите подобна база. Най-лесния ориентир докато търсите подходящ Clash of Clans Клип е да напишете и нивото на ТХ, който сте в момента. Тогава ще филтрирате много по-добре и не трябва да се ровите с часове докато намерите армия и база.

Много хора се обръщат към Клаш оф Кланс клипове за построяването на своите бази. Има много играчи, които “на живо” строят базите си и ви показват какво трябва да правите. В зависимост от ТХ нивото ви вие разполагате с различен брой Дефанзивни, Военни и Други сгради. Тяхното разположение в полето на Клаш оф Кланс е жизнено важно за успеха на вашата защита. Както знаете Клаша вече има над 30 милиона активни играча. Някои от тях са по-перспективни и са си направили доста посещаеми YouTube канали, които генерират хиляди гледания всеки ден. Там можете да откриете почти всички видове бази и да се възползвате от качените Clash of Clans клипове за защита. Там хората публикуват как се справят базите им срещу силни атаки. Можете да си копирате подредбата им и да ги тествате за себе си.

Ако сте се захванали да играете мисиите с гоблините горещо препоръчваме да разгледате клиповете на другите играчи и как те се справят с тях. Това ще ви спести доста ресурси и време. Високите левели, които предлагат и хубави награди са си трудни и ако използвате повече от 3-4 опита да ги минете ще се окаже, че сте дали повече пари за армия отколкото ще вземете.

SHARE

LEAVE A REPLY