Ще има ли уредени войни в Clash of Clans?

Ще има ли уредени войни в Clash of Clans?

6017
0
Facebook

Ако някои от вас си спомнят преди около месец пускахме една статия относно бъдещите промени в Clash of Clans. Там споменахме за една интересна идея – уреждане на войни между клановете.

Ето, че тя е на път да се сбъдне…

Преди ден от Суперсел обявиха за така нареченото “Arranged Wars”. Това преведено буквално на български е “Удерени Войни”. За сега ъпдейта е плануван за края на Септември, но девелоперите на играта не дават информация дали ще включат тези уредени войни в него или в някой от следващите ъпдейти.

Ето буквален превод на написаното от Суперсел:

Чрез “Уредените Войни” клановете ще могат да предизвикат други кланове на война, ако те приемат дадения Челиндж.

Ще можете да избирате играчите, които да участват в приятелската война и да определите времетраенето на подготовката/битката. След като изпратите Челинджа на дадения клан и той приеме, времето започва да тече. 

Тези нови уредени войни няма да заменят добре познатите ни стандартни войни. Няма да можете да предизвиквате кланове ако в момента сте във война. Правим приятелските войни с цел да може да събирате играчи или в интернет или във физическото пространство и дата да се водят битки.

Имайте предвид, че всичко казано до момента е в процес на разработка и може да се промени.

Това е цялата информация, с която разполагаме за сега. Когато има нещо ново ще се постараем да го споделим с вас възможно най-скоро.

SHARE

LEAVE A REPLY