Чести грешки при войните

Чести грешки при войните

1663
0
Facebook

В тази публикация ще разгледаме някои от най-честите грешки при войните и как да ги избягваме. Знаем, че 1 или 2 грешни стъпки може да доведе до каскада от лоши стъпки, които евентуално може да ви костват победата.

Преди да започнем да обсъждаме каквото и да е било трябва да сте наясно, че Кинга и Куина са абсолютно задължителни ако искате да направите качествена атака. Ако някой от Героите ви липсва по-добре нападнете опонент с 1 левел таун хол надолу.

Разликата между 2 и 3 звезди може да се дължи на една от следните грешки:

Атаки без Пойзън Спел

От ТХ9 нагоре атаките ви трябва да са задължително с Пойзън Спел, макар и много от опонентите ви да имат Лава Хаунд. Пойзъна ще ви е полезен в следните ситуации:

Ако атакувате някой първи и си нямате представа какво може да има в СС, то тогава винаги носете със себе си Пойзън.

Правилно пускане на Кинга

За повечето атаки Кинга е изключително важен ако искате да направите 3 звезди. Неговата главна цел е да убие Куина на противника и да помогне на другите единици. Макар че има доста здраве е добре да се пусне зад някой Голем. Тъй като големите са доста бавни вие трябва да се съобразите с това и да пуснете кинга с леко забавяне. Пускането на неговото абилити в точния момент е жизнено важно. Ако Краля се приближи до ТХ е добре да пуснете Iron Fist-а, за да сте сигурни, че ще го свали. Ако обаче мисията му е някъде другаде е добре да изчакате до последния момент. Точно преди да умре пуснете Айрън Фиста, това удължава живота му на макс.

Правилно пускане на Куина

В много от атаките виждаме пускане на големите и магове зад тях, като за пускане на Куина се изчаква. Това е грешка, защото маговете чистят много бавно и им трябва нейната помощ. Правилното изиграване на картите е да пуснете големите, след тях маговете и веднага след това Куина по средата. Трябва да я защитите с Големите и тя ще ви помогне да изчистите и придвижите армията си по близо до центъра. Абилитито също е изключително ценно за довършване на атаката ви. Ако Сингъл инферно кула я докопа е добре да пуснете бързо Роял Клоука, за да я предпазите. Ако тя не е атакувана усилено изчакайте отново до последния възможен момент.

Правенето на тунел за единиците ви

Когато атакувате даден противник първото нещо, което трябва да планирате е как да вкарате единиците си в центъра на базата на опонента ви. Това се постига с правилно пускане на единиците от първата част на атаката. Унищожете сградите, около въображаемия тунел, който искате да създадете към центъра на противниковата база. Помнете, че повечето единици нападат най-близката сграда. Така ако направите пътечка от сгради, която води до ТХ, те ще се предвижват от сграда на сграда докато не стигнат до заветното място.

SHARE

LEAVE A REPLY