Трол Бази (Troll Bases)

Трол Бази (Troll Bases)

2937
0
Facebook

Трол базите са направени с цел да се печелят бързо трофеи в по ниските левели на Clash of Clans. Те примамват противниците да атакува дадена сграда (най-често ТХ) за луут и малко бонус мислейки, че ще е лесна победа, но се оказва съвсем обратното. Таун Хола е обграден от Скрити Тесли, гигантски бомби и скелети. Така противника започва да напада изсипвайки все повече и повече единици, но скоро разбира, че е попаднал на капан. Много често играчите се отказват след като рискуват малка част от армията си и така дават трофеи на Трол Базата в Клаш оф Кланс. Има обаче и хора, които не си поплюват и изсипват всичко с цел да се бутне ТХ.

Има два вида Трол Бази:

1. Примамка с външен ТХ – вече обяснихме по горе как действа. Ето пример:

Clash of Clans Troll Base

 2. Примамване с ресурс – тези играчи поставят едно или повече Хранилища извън основната си база и така примамват играчите, които фармят да атакува само него и да прекратят атаката след като го вземат. Така Трол Базата отново печели купи, а нападателят е доволен че е дръпнал малко ресурс. Най-често хората оставят на вън Дарк Еликсир Хранилището, защото то е най-примамливо за атака.

clash resource lure

Ядрото на Трол Базите

В центъра на Трол Базите може да се сложи ТХ ако ще примамвате с ресурс, или друга сграда ако примамвате с външен ТХ. Обикновено тези бази приличат много на Фарм Базите, но с разликата, че Таун Хола е обграден от капани и Тесли. Подредбата на базата може да варира, но след като ТХ е навън имате повече място за дефенс-а.

Защита

Защитата на Трол базите в Клаш оф Кланс се нарежда така, че да пази достигането на 50%. Ако случайно ТХ е бутнат то най-често нападателите продължават атаката си, за това трябва да се предпазите от добиването на 2-рата звезда.

Външен пръстен на Трол Базите

Външния пръстен е съставен или от ТХ и скрити защити с мини и колектори, или с Хранилища. Играчите само избират начина, по който да “тролват”.

Clash of Clans TH 9 Troll Base

SHARE

LEAVE A REPLY