Топ трикове за атаки с Валкири

Топ трикове за атаки с Валкири

3776
0
Facebook

От както Валкирите бяха обновени с бързина на атаката и повече демидж, станаха една от най-популярните единици за атака. Те вече се използват широко не само във войните, но и във фарменето. Играчи от всички нива на Таун Хола правят стратегии с Валкира като основна единица. Много хора обаче срещат трудности с правилното им насочване, времето на пускането им и магиите, с които да ги комбинират. За това тук ще ви дадем няколко трикове как да правите успешни атаки с Валкири.

  1. Най-важно е да ги насочите правилно или да направите така наречената фуния. Тази фуния или тунел трябва да води към ядрото на противниковата база. Ако не го направите, то Валкирите ще тръгнат около базата и е много вероятно да изгубите атаката. В зависимост от базата, която атакувате вие можете да вземете със себе си или 4 Земетръса или Джъмп спелове, за да оформете фунията. Тъй като Валкирите атакуват предимно сгради, които се докосват една с друга, намерете местата от базата където това се случва. По този начин те ще влезнат навътре. Естествено трябва да изчистите и сградите около мястото където пускате Валките. Това става най лесно с Гиганти и Магове или Големи и Магове. Куин Уолк-а също се използва. След като сте оформили фунията можете да пуснете Валките.
  2. Винаги убивайте войниците в Клан Касъла на противника. Един Дракон може да създаде огромни проблеми за атаката с Валкири. Лошото е, че 1 Пойзън Спел не може да го убие. Спокойно можете да вземете 2 Пойзъна и няколко мага, който да жертвате за тази цел.
  3. Ако сте Таун Хол 11 и нападате с Гранд Уорден винаги пускайте него преди Валкирите. Това се прави заради разликата в бързината им. Добре е Уордена да напредне малко и след това Валките да се изсипят. Не забравяйте. че може да използвате абилитито му и да пуснете един Хийлинг Спел, за да са на пълно здраве след първоначалния огън.
  4. Не бързайте! Това е един от основните съвети когато сте решили да атакувате с Валкири. Просто изчакайте да се поизчистят сградите, които биха отнели вниманието им.
  5. Винаги пускайте по 1-2 Валкира, за да видите на къде ще тръгнат. Ако тестовия Валкир хване по околовръстното изчакайте още малко. След като сте се уверили, че посоката е правилна пуснете и останалите.
  6. Използвайте Рейдж Спел само когато Валкирите влезнат в ядрото на базата. Там те най-често са в кръг и могат да се възползват максимално от силата му. Ако посоката на движение им е права, то тогава няма смисъл, защото те са толкова бързи, че бързо напускат кръга му на действие.
  7. Внимавайте с големите в противниковия Клан Касъл. Когато се взривява може да убие всички Валкири около него. Също много опасни са и Минионите.
  8. Не използвайте Хийлъри заедно с Валкирите. Разликата в скоростта им е пагубна и Хийлърите просто няма да могат да ги достигнат.

Ако имате още полезни съвети ще се радваме да ги споделите тук или във Фейсбук страницата ни.

SHARE

LEAVE A REPLY