Тип Кланове (Clan Types)

Тип Кланове (Clan Types)

2658
0
Facebook

За момента има 4 вида кланове, които можете да срещнете в играта Clash of Clans. В зависимост какви са вашите цели в играта, можете да намерите съотборници, които споделят идеите ви. Например ако искате да се развивате бързо, без да ви интересуват трофеите, тогава трябва да се присъедините към Фарминг Клан. Обикновено в описанието на клановете се изписва какъв е типа на клана.

 1. Фарм Клан (Farming Clan)

Това са кланове, които са съсредоточени в фарменето (в.ж. терминология) и събиране на ресурси за ъпгрейди. Те не играят за трофеи и не участват във войни. Единственото, от което се интересуват е развитието на армията и базата си. А за това са им нужни много ресурси. Колкото повече вдигаш купите, толкова по-трудно се намират играчи за добър фарм. За това фарминг клановете поддържат ниски купи.  Препоръчва се на играчи от нисък левел.

 2. Трофи Клан (Trophy Clan)

Клановете за трофеи са обратното на фарм клановете. Те са съставени от добре развити играчи, чиято цел не е ъпгрейда на сгради и единици, а вдигането на купи и изкачване в ранг листата. Там се приемат почти винаги само ТХ 10 и 11 и се изисква постоянно игра за вдигане на купи. Целта на тези кланове е да стигнат първите места в локалната класация на клановете за дадена държава. Препоръчва се на играчи от висок левел.

 3. Военен Клан (War Clan)

Военните Кланове са сравнително нов вид и се зародиха с ъпдейта за войните. Това са играчи, които участват само във войни, не се интересуват от купите си, както и от фарма. Войните там са постоянни и една след друга без почивка. Целта на военните кланове е вдигането на Левела на Клана, който им осигурява различни предимства. Там можете развивате вашите стратегии за нападение и отбрана. Препоръчва се за играчи среден до висок левел.

 4. Донейт Клан (Donate Clan)

Тези кланове са създадени с една цел – да се донейтва. Можете да влезнете в тях да рекуестнете и като получите да излезете. Малко са обаче клановете от този тип, който даряват силни единици. Повечето дават само Барбериъни и Стрелци. Играчите, които са в клана и донейтват го правят, за да вдигнат левела си и показателите на профилите. Те не участват във войни и не вдигат трофеи.

SHARE

LEAVE A REPLY