Струва ли си да буустнем мините и колекторите

Струва ли си да буустнем мините и колекторите

1742
0
Facebook

Много хора се питат дали е рентабилно да се буустнат всички мини и колектори. Директен отговор “да” или “не” не може да се даде, защото това зависи изцяло от стила на играта ви.

Ако играете по-често, да кажем поне 5-6 атаки на ден според нас е по-рентабилно да буустнете казармите, героите и спел факторито за сесия от фармене. Така ще си докарате значително повече ресурс отколкото да похарчите много джемове за бууст на мините.

Със сигурност можем да ви кажем едно – по-добре е да буустнете мините и колекторите за ресурси отколкото да си купите такива с джемове.

Ако обаче играете по-рядко и влизате 1-2 пъти да си съберете ресурса и да направите една атака, то наистина е по-добре да буустнете мини. Решете обаче какъв ресурс ви трябва и буустнете само него. Няма смисъл да харчите толкова много джемове за ресурс, който не ви трябва. Не забравяйте, че те се купуват с истински пари.

Вече е въпрос на стратегия на нападение и математика колко точно ще изкарате от атаките си. Ако направите една сериозна сесия на БАМ за 1 час можете да си докарате до 20к дарк еликсир и няколко милиона. Всичко е въпрос на стил на игра.

SHARE

LEAVE A REPLY