Ръшнати бази и играчи

Ръшнати бази и играчи

1749
0
Facebook

В света на clash of Clans можете да намерите много странности, но сигурно най-разпространената е ръшването на бази. В тази статия ще разгледаме какви са положителните и отрицателните ефекти на ръшването на Таун Хола и до какви рискове може да доведе изоставащите дефaнзивни сгради и единиците.

Неща, които трябва да знаете при ръшването на Таун Хола.

Не можете да защитите ресурса си.

Това е така. Просто не можете да съберете ресурс за ъпгрейди на каквото и да е защото играчи от по-нисък ТХ ще ви рейдват за големи суми. Отделно това, което вие ще можете да си позволите като нападение е далеч по малко. Нашия съвет към ръшнатите играчи е да си развалят щит само когато имат време да направят поне 3-4 атаки.

Добре е да стоите в Силвър и Голд лигата, където можете да намерите и неактивни бази, както и по лесни играчи за фармене. Друг съвет е да не запазвате повече от два ресурса на един път. Ще ви атакуват много по-малко ако можете да предоставите 300к злато и само 50к еликсир.

Наказанието от множителя ще се отрази зле.

Ако нападате по-нисък левел на ТХ вие ще пострадате от отрицателния множител, който ще ви наложи играта. За повече информация можете да прочетете как се изчислява фарма. За това е добре да дадете малко повече в търсене на правилния противник. Внимавайте и с магиите, те са скъпи и стават бавно.

Ръшването и войните.

По-принцип ръшването на ТХ не влияе кой знае колко негативно на избора на противник. По-лошото е когато се паднете срещу по-силен противник. Тогава усещате голямата липса на силна армия от едната страна и слабия ви дефенс. За това ние не препоръчваме участие във войните.

SHARE

LEAVE A REPLY