Ресурсни

Ресурсни

Тук можете да намерите информация за всички Ресурсни сгради в играта Clash of Clans на Суперсел. Ресурса е главната цел на много развиващи се играчи, за това защитете добре хранилищата си и използвайте събрания ресурс за ъпгрейди. Не го складирайте, защото ще ви го отмъкнат. Това са само част от съветите, които Clash of Clans Bulgaria може да ви даде относно ресурсните сгради в играта. Има много стратегии за съхранението му обаче трябва да знаете, че рано или късно се появява по-силен играч от вас и ви взима всичко. Всички сме минали през това, просто няма как.

Има много стратегии за използването на ресурсните сгради и като защита. Тъй като Хранилищата има много здраве, във Войните те са предпочитани да бъдат слагани на места където да забавят противниковите единици докато дефенса се заема с тях. При Военната база ресурса не е от значение и това се използва в полза на защитата. Можете да срещнете често Дарк Еликсир Хранилище, което е в обсега на Тесли. Така единиците, които стигнат до него и им отнема време за събарянето му биват атакувани от Теслите и често от Уиз Кули.

Мините, Колекторите както и Дарк Еликсир Сондата същи са използвани по разнообразен начин за защита и при фарминг бази и при военни бази. Тяхното предимство е бройката им. Те могат да достигнат 17 броя, което в зависимост от другите сгради си е 17 – 20% от всички. Както знаем всеки един процент унищожение се брои във войната. При фарминга правилното им разпределяне може да означава много. Ние от Clash of Clans Bulgaria съветваме да не струпвате мини от един вид една до друга, а да ги разпръсквате из цялата база. Това се прави със цел да се намали ресурса, който може да бъде откраднат от тях при евентуална атака.

Стратегията ви за развитие също е от значение когато подреждате Ресурсните Сгради. Ако ви трябва примерно повече Дарк Еликсир за ъпгрейд на герои, то тогава трябва да сложите хранилището и сондите в центъра на базата и да ги обградите добре от защитата. Същото се прави и за другите ресурси в Клаш оф Кланс.

Ресурсни Сгради:

  1. Златни мини (Gold Mines)
  2. Еликсир Колектори (Elixir Collectors)
  3. Дарк Еликсир сонди (Dark Elixir Drills)
  4. Златно Хранилище (Gold Storage)
  5. Еликсир Хранилищи (Elixir Storage)
  6. Дарк Еликсир Хранилище (Dark Elixir Storage)
  7. Строители (Builder’s Hut)

Клан България е първият сайт свързан с играта Клаш оф Кланс, който ви дава такава информация на български език!