Ресурси (Resources)

Ресурси (Resources)

2515
1
Facebook

Ресурсите са валутата, с която може да си купувате или ъпгрейдвате неща в играта Clash of Clans. Има 4 вида валути – Злато, Еликсир, Дарк Еликсир и Джемове. Златото, Еликсира и Дарк Еликсира имат сгради, които ги произвеждат и складират.

Gold Mine12 Gold Storage11 Elixir Collector12 Elixir Storage11
Златна Мина Златно Хранилище Еликсир Колектор Еликсир Хранилище
Dark Elixir Drill6  Dark Elixir Storage6
   Дарк Еликсир Сонда  Дарк Еликсир Хранилище

Gold Злато

Златото е ресурса, който се добива от Златните мини в играта Клаш оф Кланс. Когато го съберете от тях, то се складира в Златното Хранилище. Сумата Злато, която имате в момента е изписана на горния десен ъгъл в играта. То се използва за закупуване и ъпгрейд на: Дефанзивни Сгради, Капани, Еликсир Колектори и Еликсир Хранилища, както и за стени. Ако искате да сложите и национален флаг също ще ви е нужно злато.

Elixir Еликсир

Еликсира се добива от Еликсир колекторите в Клаш оф Кланс. След като го съберете от тях, то автоматично се прибавя и складира в Еликсир Хранилището. Сумата на еликсира, който имате е изписана под сумата на златото в горния десен ъгъл. Той се използва за закупуване и ъпгрейд на: Армия, Военни Сгради, Дарк еликсир сонда и хранилище, златни мини и златни хранилища. Използва се и за много декорации.

Dark elixir Дарк Еликсир

Дарк Еликсирът се събира от сондите и след това се складира в Дарк Еликсир Хранилището. Сумата му е изписана под Златото и Еликсира в горния десен ъгъл на играта Clash of Clans. Той се използва за закупуването на Героите, както за направата и ъпгрейда на Дарк Еликсир единиците.

Gem Джемове

Джемевете са ресурс, който може да се купува с истински пари в магазина на играта. Има и два други начина за добиване на джемове – единият е като завършвате постиженията (Achievements), а другият е като чистите препятствията. Има и трети начин, но той е само за топ участниците в топ 3 клановете в света.

Джемовете се използват за закупуването на Злато, Еликсир, Дарк Еликсир и Строители. Могат да се използват за ускорено завършване на Сгради или Армия.

SHARE

1 COMMENT

  1. Можете ли да кажете 3-ят начин за добиване на джемовете.
    Моят приятел е в един от топи 3 кланове в света.

LEAVE A REPLY