Рейдове (Raids)

Рейдове (Raids)

В тази секция на сайта на Клан България в играта Clash of Clans можете да намерите по-подробна информация за трофейте, фарма, лигите и другите индивидуални аспекти, с които всички сме се сблъсквали. Уникалният геймплей и начин за задържане на вниманието на Клаша го прави толкова пристрастителен. В тази игра има толкова много възможности за развитие и разнообразие, че всеки играч намира нещо за себе си.

Примерно някои хора в България и по света са решили да играят за трофеи и да се издигат в ранг листата на локалните първенства. В България има вече доста добри играчи, които са окупирали първите места в нашето първенство и вече се целят в световното. Вдигането на купи в по високите нива – след 3000 става вече доста по-бавно поради два фактора. Първият е армията, която ви е нужна ще отнеме повече време за направа, да не говорим и за ресурсите. Вторият е, че купите, които дават противниците са много по-малко на брой. Рядко се срещат такива с по 10-20 трофеи, а победата с 3 звезди на тях е много рядка. Но вече стигналите максимално развитие играчи в България нямат друг избор освен да играят за трофеи и за престиж докато не излезе нова версия на играта.

Тук ще разгледаме и Лигите и техните предимства за хората не само в България, но и в чуждите държави. Те са пряко свързани с броя на трофеите и ви помагат при победа с различни ресурсни бонуси. Лигите също така класифицират различните играчи и комуникация от типа на “Къде има фарм?” става много по лесна за обяснение. Трябва да знаем, че Лигата, в която се намирате не се влияе от опита или нивото ви, това е просто диапазона от трофеи, в които попадате в Клаш оф Кланс.

За да си успешен в Clash of Clans трябва да знаеш нейната математика. Както не веднъж сме споменавали играта се ръководи от сложен алгоритъм и фиксирани стойности. Как се изчислява ресурса, който ще получите при фарм също е обект на този алгоритъм. Кого да нападнете и как може да са водещи въпроси при атаките за фарм, но знаейки къде са ресурсите и как да стигнете до тях ви дава огромно предимство. В секцията Фарм, можете да откриете как се изчислява количеството ресурси според базата на противника.

Получаването на щит и неговото правилно използване в играта Clash of Clans също е от значение. Можете да намерите информация относно щит отново в тази секция.

Тук можете да окриете още:

  1. Трофеи (Trophies)
  2. Трофи Лига (Trophy League)
  3. Фарм (Farming)
  4. Атаки (Attacks)
  5. Мисии с Гоблини (Single Player Campaigns)
  6. Щит (Shields)
  7. Вилидж Гард (Village Guard)