Разни (Miscellaneous)

Разни (Miscellaneous)

Геймплея на играта Clash of Clans е толкова обширен, че трябва да добавим и допълнителна секция за още важни части от цялостното изживяване на играта. Малките неща като левел-а на всеки играч, постиженията и профила на играчите също привличат голяма част от хората. Много от тях развиват профилите си напълно естествено, без да харчат пари за джемоте. Има и по-нетърпеливи играчи на Клаш оф Кланс в България, а и по света, на които не им се чака и дават по някой друг лев за развитие.

Както и да играят обаче всички имат една и съща цел – да се развият на макс и да вдигат Таун Хол. След като тази цел е постигната идва въпроса “Ами сега на къде?”. Ето тук се крие успеха на играта. Дори след като сте стигнали “края” на развитието си и няма за какво да си харчите ресурсите има още неща, които ви задържат. Едно от тях е играта за трофеи и издигане в ранг листата на локално (в България) и световно ниво. Другото е да участвате в някой много сериозен Военен Клан и да доказвате себе си като стратег бележейки три звезди във Войните.

Каквото и да правите обаче през цялото време на играта ще ви съпътстват няколко неща: Левела (опита – Experience) и Постиженията (Achievements). Макар и малка част от играта левела може да е показателен за всеки играч. Той демонстрира времето от когато човека играе и колко е развит за нивото си. Нивото може да се дига по много начини и практически е до безкрай. Докато Постиженията си имат собствен лимит. Стигайки дадена “мисия” вие ще получите и награда във формата на джемове – най-скъпата валута в играта Клаш оф Кланс.

Ще разгледаме също така видовете ресурси и профилите на играчите.