Работят ли двойните огради?

Работят ли двойните огради?

2868
0
Facebook

Много играчи си мислят, че като направят двойна ограда и сградите зад нея за по защитени… е това е грешка.

Надяваме се, че нито един от вас няма такива огради, защото това не е нещо повече от губене на ценни огради. Бомберите ги атакуват със сплаш демидж. Както знаем, като се взривят те взимат по един допълнителен квадрат около тях. Така, че срещу тях са неефективни. Аречерите и маговете могат да стрелят през 2 нива на огради. По всичко личи, че нямат смисъл.

Но какво ще стане ако има повече от 2 слоя огради?

Нека вдигнем малко нивото и да кажем, че сме направили 5 слоя ограда. Така стрелящите единици няма да са полезни. Бомберите трудно ще я разбият… освен ако не насочите 5-6 от тях. Но това може да се окаже трудно. Един Джъмп спел обаче, ще свърши цялата работа. Така, че нещата отново са ясни – повече от един слой огради са безсмислени.

Сега ще минем на следващото ниво… Какво ще стане ако направим 10 слоя огради?Например около Дарк Еликсир Сториджа? Няма проблем, ето резултата:

Clash-of-Clans-Wall-myth-Hog-Rider-jumping-10-Walls-at-once

Хоговете спокойно прескачат колкото и слоя ограда да сложите. Това се получава защото в кода на програмата те имат движението на въздушна единица, не на земна. За това игнорират стените като цяло.

Като заключение бихме казали, че да правите повече от един слой ограда е абсолютно безсмислено.

SHARE

LEAVE A REPLY