Промени във Войните и Приятелските битки

Промени във Войните и Приятелските битки

1626
0
Facebook

Преди броени минути от Суперсел излезнаха със становище относно “Приятелските битки” и проблемът с копирането на базите от войната. Казусът беше следния: След като се пусне война вие може да видите базите на противника, да си ги направите и да получите “безплатни” тренировки чрез приятелските битки. След което да да ги приложите във войната. Това силно притесни всички играчи от по-високо ниво и Суперсел получиха множество оплаквания.

За това сега те съобщиха нови промени около “Приятелските битки” и “Подготвителния ден” във войните. Следва съобщението им:

През последните дни четохме и следяхме с интерес позитивните и негативните коментари засягащи “Приятелските битки”. Благодарение на тях направихме някои важни промени за следващия ъпдейт.

Ограничения при базите

Вашите коментари относно как “Приятелските битки” ще развалят динамиката на Войните бяха изключително полезни. Това, което прави войните интересни и вълнуващи е да направите атаката си правилно от първия път. Ако бяхме оставили нещата както сме ги обявили преди, вие щяхте да получите безброй опити за атака над противниковите бази чрез “Приятелската битка”.

За да поправим това, базите, които са били променяни през последните 24 часа няма да могат да се използват в “Приятелските битки”. Това важи ако сте ТХ9 и нагоре. Ако сте ТХ8 и надолу това правило няма да важи.

Промени в “Подготвителния” ден на войните

За да направим ефективни тези 24 часа от промените на базите, променяме и изгледа на противниковите бази във войните през деня за подготвяне. След ъпдейта вече няма да имате възможност да видите “Военните” бази на противника преди началото на войната. Това което ще виждате е нормалната им база. Така ще можете да добиете представа за силата на противника, но няма да можете да копирате базара за “Приятелска битка”. След като започне войната ще можете да видите истинската военна база, която ще атакувате.

Защо правим тази промяна във войната? Другия вариант е да направим 48 часа времето, което няма да можете да използвате новопостроените бази в “Приятелските битки”.

Благодарим за коментарите. Така заедно правим Clash of Clans по-добра!

SHARE

LEAVE A REPLY