Продавам Clash of Clans Акаунт

Продавам Clash of Clans Акаунт

11608
21
Facebook

Играта Clash of Clans се превърна в едно от най-големите имена когато говорим за мобилни игри. За годините, които съществува от Суперсел успяха да натрупат милиони Евро от продажба на виртуалната валута в Клаша – Джемовете. Сивата икономика обаче достигна и любимата ни игра и вече продажбата на акаунти е ежедневие.

Ако търсите да закупите или продавате акаунт, моля оставете коментар след тази статия.

За продавачите: Попълнете задължително левел на акаунта, ниво на Таун Хол, и снимка на акаунта, както и телефон и мейл за връзка.

Много хора, които вече нямат достатъчно време за игра продават Клаш оф Кланс акаунти по различни начини. Най-често продажбите се осъществяват по Интернет като сумите се плащат по Пейпал и други Интернет портмонета. Цените на акаунтите пряко зависят от нивото на което се намирате. Колкото по висок и равномерно развит Таун Хол, толкова по-скъпо може да си продадете акаунта. Има развити Clash of Clans акаунти за по 500 и 1000 Евро. Има и рекорди за по 20 000 Евро. Всичко зависи от сумата с която сте готови да се разделите.

Тук е едно от местата където можете да се възползвате от секцията “Продавам Clash of Clans акаунт”. Очакваме все повече хора търсещи варианти да продадат селото си да се включат в тази статия и да могат успешно да приключат сделката.

Сигурно на този етап се питате как става самата продажба. Всъщност не е много лесно тъй като трябва да се разделите не само с Clash of Clans акаунта си, а целия профил в Game Centre или Google Play Store. Това е така защото всички данни за акаунта ви се пазят там. Както знаете играта е изцяло онлайн базирана и за това не можете да продадете само профила си в клаша. Когато сте намерили купувач или продавач вие ще трябва да му предадете мейл-а и паролите си с които се логвате в един от двата центъра. Продажбата на Clash of Clans акаунт крие своите рискове и ние препоръчваме да използвате ПейПал за транзакцията, тъй като те имат опцията да си върнете парите ако не получите правилните данни за акаунта.

След като вече сте купили акаунта ще трябва да ресетнете телефона си напълно и да въведете данните на купения акаунт. Свалете Клаша от магазина и го асоциирайте с новия акаунт. Поиграйте докато минете учението и след това би трябвало да ви излезе съобщение, че акаунта, който сте въвел има ниво на ТХ, който е по-висок от вашия и дали искате да го заредите него. Кликвате на “да” и вече селото трябва да е заредило. Задължително сменете паролата на акаунта.

Когато изберете да продадете Клаш оф Кланс профил, вие трябва да знаете, че вече не можете да си го върнете. Той вече няма да е ваша собственост.

Имаме няколко съвета ако сте решили да продавате вашия Clash of Clans акаунт. Първо е задължително да пишете Нивото на Таун Хола, Нивото на самия акаунт и да направите един скрийншот на селото ви. След това е добре да сте колкото може по детайлни относно всеки аспект от селото ви. Пишете денефсите на кой левел са, героите, оградите. Друг важен аспект, който често е пренебрегват от продавачите и статистиката за самия акаунт. Например количеството на “Gold Grab” и еликсира. Също така много хора изпускат и един малък детайл, който може да вдигне доста цената – смяната на името. Както знаете през 2015 от суперсел направиха възможно да си смените името на акаунта но само веднъж. Ако не сте го сменяли и продавате Clash of Clans акаунт, то това ще повиши цената му със сигурност.

Продавам Clash of Clans акаунт вече е често срещан термин особено след ъпдейта на играта към ТХ11. Много бъгове и проблеми на играта накараха доста хора да се откажат. Продажбата на акаунти скочи много, а цените се сринаха. Тогава беше подходящ момент за купуване на Клаш оф Кланс акаунт.

SHARE

21 COMMENTS

 1. Продавам сижселото. Тх 7левел. Тесли 1ви. Името не е сменяно. Огради 6ти левел. Ниво на селото 52. Барбариан Кинг 1ви левел. Пълна информация на имейла. 🙂 🙂 🙂

 2. Продавам акаунт тх9. Някои от дефовете са макс за нивото си – тесла, морт , 1 хбоу 3 лвл и един 2ри лвл , уизарди макснати , голем голем,гигант,барб,арч,лава, балони, рейдж макс за тх9. Арч куийн 9 лвл , кинг – 10 лвл. За цена и повече информация пишете на емайл.

 3. Търся си профил минимум th9 max . Моля за предложения и разумна цена .

 4. Търся си профил минимум th9 max . Моля за предложения и разумна цена .Може италиански th8 max

 5. 9-то ниво халл почти макснат дефенс за нивото елексир войската и спеловете макс герой по 15-то ниво стени 8-мо/9-то дарк войска се максва в момента .. Цена по споразумение !!! Селото се ъпва постоянно дори в момента

 6. Продавам акаунт с Тал хал – левъл 8 , 75 левъл . На цена 50 лева , но може и да речем 45 най-малко . За повече информация пишете на и-мейл

 7. Продавам 133-то ниво акаунт, тх 11. Макснато е всичко за тх10 без герои,единици и огради. От скоро съм тх11. Има доста макснати единици.
  -1300гема
  -Смяна на име
  -Герои: Кралица и Крал-23то ниво, Новият герой-2ро ниво

 8. Продавам акаунт TH 9, макс деф, с изключение на стените. За повече информация на посочения e-mail адрес.

  • Продавам акаунт TH 9, макс деф, с изключение на стените. За повече информация на посочения e-mail адрес.

 9. Продавам 110 ниво акаунт, тх 9. Макснато е всичко за тх9 без герои, единици и огради. Има доста макснати единици. С еликсира ми остава дракона и бейби дракона да максна, и малко с дарк еликсир. За повече информация на посочения e-mail адрес.

LEAVE A REPLY