Приятелска битка

Приятелска битка

2002
0
Facebook

Clash of Clans представя “Приятелска битка”!

Съотборниците могат да предизвикват на битка приятелите си в клана за да тренират или за да се състезават, или просто да си правят кефа. Предизвикателствата са неограничени, няма да струват злато, еликсир, армия, купи или други. Но няма и да печелите нищо от тях!

Как да предизвикаме някой?

За да предизвикате съотборник да атакува селото ви, потърсете новия бутон “Challenge” в горния край на чата. Може да изберете измежду базите, които сте запазили, включително и Военните Бази. Можете да добавите текст от всякакъв тип в предизвикателството. Това е всичко. Когато го постнете в чата на клана, всеки един от съотборниците ще може да приеме и да ви атакува. Няма да могат обаче да ви откраднат нито ресурс, нито трофеи. Ако имате войници в Клан Касъла, те ще са активни, но няма да ги загубите.

Как да приемем предизвикателство?

Когато приемете предизвикателство от съотборник, вие ще го атакувате с армията, която имате в момента! Всеки един войник или магия, която пуснете ще ви се върне след като завършите атаката си, за това не се стискайте. Може да гледате реплея и резултата в чата на клана. Ще има възможност и за гледане на живо!

Опитвайте, Практикувайте, Експериментирайте!

Приятелските битки предлагат един страхотен шанс да подобрите атаките си, дефенса на базата си и да експериментирате с нови композиции. Опитвайте нови неща, опитвайте луди неща… може да се окажат работещи. Може да си организирате турнири или просто да си правите индивидуални дуели.

Надяваме се приятелските битки да се използват много. Това е начина да станете по-добри и да се мотивирате един друг. 

Ограничения при базите

Вашите коментари относно как “Приятелските битки” ще развалят динамиката на Войните бяха изключително полезни. Това, което прави войните интересни и вълнуващи е да направите атаката си правилно от първия път. Ако бяхме оставили нещата както сме ги обявили преди, вие щяхте да получите безброй опити за атака над противниковите бази чрез “Приятелската битка”.

За да поправим това, базите, които са били променяни през последните 24 часа няма да могат да се използват в “Приятелските битки”. Това важи ако сте ТХ9 и нагоре. Ако сте ТХ8 и надолу това правило няма да важи.

Промени в “Подготвителния” ден на войните

За да направим ефективни тези 24 часа от промените на базите, променяме и изгледа на противниковите бази във войните през деня за подготвяне. След ъпдейта вече няма да имате възможност да видите “Военните” бази на противника преди началото на войната. Това което ще виждате е нормалната им база. Така ще можете да добиете представа за силата на противника, но няма да можете да копирате базара за “Приятелска битка”. След като започне войната ще можете да видите истинската военна база, която ще атакувате.

Защо правим тази промяна във войната? Другия вариант е да направим 48 часа времето, което няма да можете да използвате новопостроените бази в “Приятелските битки”.

SHARE

LEAVE A REPLY