Приоритет на ъпгрейдите за военните играчи

Приоритет на ъпгрейдите за военните играчи

1543
0
Facebook

Ако редовно участвате във войните в Clash of Clans и искате да се развивате правилно, за да правите възможно най-много звезди от всяка атака, вие трябва да наблегнете на определени ъпгрейди преди други. Те ще ви дадат не само тактическо преимущество, но и значителна сила когато атакувате равностойни играчи. Трябва да знаете, че този наръчник е написан ако се паднете с равностоен клан.

Да кажем, че скоро сте си вдигнали ТХ-то и не знаете от къде да я подхванете така, че да сте силни във войните. Ето с какво да започнете:

1. Лаборатория, Спел Фактори и Дарк Спел Фактори.

Ако постоянни участници във войните вие трябва приоритетно да ъпгрейднете войниците на максималното ниво според Таун Хола. За да направите това ви е нужна новия левел Лаборатория. За това ви съветваме да започнете с тази сграда. Магиите са също голяма част от нападението ви. Новите спелове, които ще отключите с ъпването на лаба ще са ви от помощ без съмнение. Това важи с пълна сила и за Дарл Спеловете.

2. Ъпвайте Героите до Абилити възможно най-скоро.

Ако сте ТХ 7 наблегнете на Кинга докато той не стигне до 5 левел и отключи своя Айрън Фист. С нето ще забележите неимоверна разлика в атаките си. Ако сте обаче ТХ 9 то следва да направите същото с Куина. Тя е най-силната единица в играта Клаш оф Кланс за момента и е просто задължително да наблегнете на нея, когато достигнете ТХ9.

3. Арми Камповете.

Колкото повече армия вземете със себе си толкова по-големи са шансовете ви когато нападате противниците си във войната. Ъпгрейдвайте ги възможно най-скоро.

4. Клан Касъла.

Без съмнение СС е най-силната ви дефанзивна сграда, но той е много ефективен и в атаките. Колкото повече място имате в него, толкова по-сериозна единица можете да вземете. Говорим за единици, които дори не притежавате още.

5. Отново героите.

Трябва да знаете, че героите са най-силните ви единици. Може да не усетите разликата левел за левел, но тя със сигурност ще окаже влияние в дългосрочен план. Не трябва да спирате да ъпвате героите си. Ето малко повече инфо на стратегия как да ги ъпгрейдвате правилно. Важно е да следвате тези стъпки да правите един герой по 5 левела наведнъж, за да вдигате абилитито му, а същевременно и силата му.

6. Да ъпвам ли стените?

В момента стените не са ви приоритет, но ако получите нови бройки от тях постарайте се да ги вдигнете лека-полека до нивото на другите ви огради. Това не се прави само от естетическа гледна точка, а от баланс на базата ви. Тя трябва да е силна от всички страни.

7. Новите дефенси.

Всеки нов левел на ТХ ви дава и по нещо ново или допълнителна бройка от вече познат дефенс. Ако във вашия случай това е така е добре да пуснете допълнителните бройки или новия дефенс да се строят, за да са активни във войните. Започвайте да събирате ресурси 3-4 дни преди ТХ да е готов и освободете работниците си спрямо този график. Така като ъпгрейда стане ще можете да си построите новите неща, които ще са моментално активни във войната.

9. Капани.

Не пренебрегвайте и новите капани. Вдигнете ги до нивото на сегашните ви и ги разположете по най-ефективния начин. Ако ви се отключи и нов левел на капаните е добре да запълните времето на някой чакащ работник.

След като вече сте приключили с новите неща и няма какво да правите златото си е време да започнете ъпгрейда към новия левел на досегашната ви защита. Ще ви посъветваме да го направите по следния ред:

  1. Въздушна защита – Това е най-добрия начин да оцелеете след въздушна атака. Ако искате да се застраховате още в ранния стадий на ТХ-то ви е добре да започнете с тях.
  2. Скритите тесли – Несъмнено теслите са най-добре срещу пеките и е добре да продължите с тях. Отделно нападащият играч няма как да знае кой левел са и да структурира атаката си спрямо тях. Ефекта на изненадата винаги е добре дошъл.
  3. Кули, Оръдия и Уиз Кули – Време е да започнете полека да вдигате и тях. Те са основната линия на защитата ви и е добре да са високо ниво.
  4. Арбалети и Инфернота – Причината да не ги пуснете по рано е, че те много ще вдигнат точките на базата и така ще ви се падат неравностойни противници. Тези две защити е добре да направят по към края.
  5. Мортари, Духалки и други – С тях можете да приключите.
SHARE

LEAVE A REPLY