Правилно използване на Клонинг Спела

Правилно използване на Клонинг Спела

2324
0
Facebook

Клонинг Спела е най-скъпата магия от Спел Факторите. Не само, че струва най-много еликсир, но и заема двойно повече места отколкото другите магии – цели 4. С други думи трябва да е поне толкова ефективен и силен колкото 4 Дарк Магии или 2 Еликсир магии.

За какво се използва Клонинг Спела?

Клонинг спела създава временни клонинги на единиците в обсега му докато не се изпълни капацитета. Тези “копия” на войската ви ще се бият до определено време или докато не ги убият.

Нека обаче първо покрием елементарното:

Ако имате една единица в обхвата му, клонинг спела ще копира нея докато не се изпълни капацитета:

clone-spell-single-troop

Ако имате различни единици в обсега му, те ще се копират по начина, по който са пуснати докато не се изпълни капацитета. Ако не надвишава със следваща единица, то тя няма да излезе:

clone-spell-in-action-02

Лава пъп и Големит също се клонират. Можете да използвате 2 макс Клонинг спела и да превърнете един барбериъна.

Има много различни начина, по който можете да използвате Клонинг Спела, но помнете, че заема много места.

Тъй като копираните единици стоят само 15 секунди е добре да използвате клонинг спела в ядрото на базата. Проблемите там винаги може да са много и за това подкреплението е добре дошло. Клонираните единици не само ще ви дадат допълнителен демидж, но и ще разсейват дефенса на селото.

Къде да пусна Клонинг Спела?

Важно е да знаете, че трябва да пуснете клонинг спела малко преди оригиналните ви войници, защото не искате дефенса да се цели в тях. Така копията ще минат напред и ще оберат огъня. Не искате да се случи това:

clone-spell-in-action

Ако пуснете магията директно над единиците си, оригиналите минават напред, умират, а клонингите живеят само 15 секунди. Атаката се проваля.

Ето единиците, които искате да клонирате:

Балони

Ако атакувате с балони знаете лошата ситуация, при която имате твърде малко балони, които са в ядрото на противника. Дори да използвате Рейдж и Фрийз няма да постигнете кой знае какъв ефект.

balloons-clone-spell

Ако използвате клонинг спел обаче, вие ще получите максимално 7 нови балона, което ще ви помогне да изчистите центъра.

Кинга

Ако кинга ви попадне в центъра и се опитва да свали Таун Хола, и ви остава неговото абилити, вие вероятно ще го активирате, за да получите силата и 35 осверели барбериъна с него.

clone-spell-barbarian-king

Ако пуснете и един Клонинг спел над тях, то вие ще удвоите барбериъните и инферно кулите няма да могат да смогнат на притока. Така със сигурност ще изчистите центъра на базата.

Болери и Валкири

Ако видите че някъде има съсредоточаване на болерите или валкирите един Клонинг спел ви вдигнал много тяхната унищожителна сила. Специално с клонинг спела и болерите можете да постигнете голям ефект във вътрешните пръстени на дадени бази. А с валкирите в самото ядро.

Не пускайте Клон спела където ви дойде по което и време да е. Развиийте стратегията в главата си преди да го пуснете където и да е. Трябва да сте търпеливи и да изчакате правилния момент. Нито твърде рано, нито твърде късно ако искате да сте успешни с него.

Надяваме се, че тази статия ви е била полезна и ще ви накара да вкарате клонинг спела в действие. Ако имате коментари или препоръки може да ги споделите в коментарите под статията.

SHARE

LEAVE A REPLY