Потвърдиха новата единица в Clash of Clans

Потвърдиха новата единица в Clash of Clans

2579
2
Facebook

Преди време ви съобщихме относно спекулации, че в Суперсел работят по нова единица за играта Clash of Clans. Можете да прочетете статията тук.

Подозренията ни се оказаха правилни тъй като в официалната си фейсбук страница от компанията потвърдиха официално, че се работи усилено върху нова Дарк Еликсир единица за новия ъпдейт на играта. За сега се въздържат от коментари кога ще се случи това.

Capture
Снимката не е официална!

Важна информация е, че единицата ще се появи за ТХ10, защото това е единственото ниво ТХ, което няма собствена нова единица (ТХ11 има Гранд Уорден). Ще трябва да вдигнете и Дарк Еликсир казармата си до ниво 7, за да я отключите. Ако се замислим има доста логика зад идеята тази нова единица да се появи за ТХ10, тъй като на това ниво му липсва оръжие да прави 3 звезди на други ТХ 10. Всички знаем, че е лесно ТХ9 да прави 3 звезди на друг ТХ9. Обаче за момента е много сложно някой ТХ10 да нападне друг ТХ10 и да му вземе 3 звезди.

Nova edinica

Те също така намекнаха, че новия ъпдейт може да се състои до края на Април, но бързо изтриха публикациите си по тази тема. Очевидно датата още е обвързана с мистерия. Можем само да гадаем кога ще станем свидетели на новата версия на Клаш оф Кланс.

Последната единица – Лавата беше представена преди повече от година и половина. Това е адски много време и сме сигурни, че до средата на годината най-късно ще видим новата единица на бял свят.

Ето видео на известен ютюбер относно новия ъпдейт:

 

SHARE

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY