Подготовка за напреднали при войните

Подготовка за напреднали при войните

1575
0
Facebook

Повечето играчи на Clash of Clans биха се съгласили, че войните се превърнаха в най-интересната част от играта особено след ъпдейта за ТХ11. Но губенето на войни също носи неприятно чувство и срива морала на клана. В тази статия ще се опитаме да ви дадем няколко съвета как да се подготвите добре за следващата си война и да имате тактическо предимство пред противника. Трябва да знаете, че всичко изцяло зависи от падналия се противник. Ако той е на вашето ниво, то тези няколко неща със сигурност биха повлияли изхода на войната.

 1. Не пускайте странни хора в Клана ви.

Както много от вас са правили шпионирането е голяма част от войната. Със сигурност и противниковия клан може да се опита да проникне и снима базите ви. За това добра идея е по време на война да не пускате хора в клана си. Или ако го направите да им дадете 10 секунди да се представят. Ако не го направят просто ги кикнете.

Обратното е активно и за вас. Ако имате играчи с добре развит втори втори профил е добре да се пробвате да влезнете в клана на опонентите и да снимате базите. Войни се печелят с добро разузнаване.

 2. Използвайте друга база по време на подготовката.

Функцията да пазите по три бази е идеална за заблуда на противника. По време на подготовката е добре да сложите база с отворен или затворен тип. Избирайки една от двете противника започва да се подготвя със специална армия. В последствие подмяната й със по-силна тотално различна база може да повлияе зле на атаката особено ако армията е за другата база, която е гледал по време на подготовката. Можете да бъдете сигурни, че няма нищо по-гадно от това да си измислиш атака над даден противник и да видиш в последствие, че си е сменил базата. Това действа отрицателно на морала на противниковия клан.

Clash-of-Clans-War-Base-Edit-Mode

Внимание! Не забравяйте да си промените базата в последните 10 минути от подготовката. Направете си аларма или таймер за да го направите. Обикновено базата за заблуда трябва да е доста по-слаба от тази, която реално ще използвате. Ако пропуснете да я смените ще си платите скъпо.

Има и втори вариант на тази заблуда, но е малко по-сложен. Той включва постоянна промяна на позициите на ключови защити като Героите, Клан Касъла, Инферното (сингъл и мулти) и Арбалетите. Може да ви се струва дребнаво, но една от тези промени може да съсипе атаката на противника ако не я забележи навреме.

 3. Изберете си мишена.

Най-добре е да си изберете база за нападение, с която имате предишен опит и знаете как можете да измъкнете максимум звезди. Може да се съгласим, че 90% от базите във войните са еднотипни и се повтарят. Това ви дава възможността да се подготвите над определен тип база и да започнете да усъвършенствате атаките си над нея. Така можете да изкарвате максимум звезди. Ако армията ви е пълна (Героите) то е добре да нападате +-1 около номера си. Това поне с първата атака. След това можете да се пробвате и на по-силни ако искате.

Изберете и какъв вид атаки да практикувате по-често – наземни или въздушни. Наземните атаки са по сигурни и в повечето случай гарантират комфортните 2 звезди. Ако обаче искате да изпъкнете и да правите по три звезди е добре да използвате и въздушни единици. В последно време нашумяха и хибридните атаки със “кил скуад”. При тях в първата част атакуващият се опитва да свали две Въздушни Защити, противниковия Куин и ако може едно Инферно. След като тази мисия е изпълнена следва втората фаза от нападението и това е въздушната част. Ако практикувате този тип атака, то базата, която сте си харесали да нападнете във войната трябва да е подходяща.

SHARE

LEAVE A REPLY