Печелете ресурс докато сваляте купи

Печелете ресурс докато сваляте купи

1606
0
Facebook

За почти всички играчи на Clash of Clans идва момент когато трябва да свалят купи и да фармят за ресурси. Много от тях го правят като пуснат един барбериън и се предават. Има обаче по-добър начин да го правите и дори да печелите ресурси от цялата работа. Тук ще ви покажем как става това.

Сваляне не купи.

Нека първо поговорим за свалянето на купите. Има няколко причини, подари които това се прави но основната е да се намери по добро място за фармене. Не е тайна че според таун хола, който сте в момента има по-добри лиги за фармене. Примерно за ТХ 9 Голд 1 и 2 са перфектни. Даже ще има и сносен бонус при достигане на победа. Отделно колкото по-надолу се намирате толкова по-рядко ще ви нападат и взимат ресурсите.

Не можем да кажем дали бутането на купи е правилно или не. Всеки играч си има собствени причини да го направи и го прави за развитието си.

Как да печелим от свалянето на купите?

Много играчи пускат една евтина единица и веднага се предават за да свалят купи. Вместо това използвайте Куина и Гранд Уордена (ако имате) да свалите мини и колектори преди да се предадете. Така първо, че не ви струва нищо за направатa на войска и второ, ще печелите средно по 10 000 ресурс на всяко сваляне. Така на всеки 200 купи надолу можете да си докарвате по 100к.

Правила, които да следвате:

  1. Винаги носете със себе си гиганти, много барбове и арчери. Често се случва когато сваляте купи да се появи изоставена база, която можете да атакувате и да спечелите много.
  2. Пускайте Куина на места където има съсредоточени мини и колектори. Така ще можете да съберете повече ресурс от само един.
  3. Когато усетите, че Куина започне да се приближава опасно близо до дефенса бъдете готови да пуснете абилитито. Винаги дръжте единия пръст на бутона предавам се в случай, че изскочи Гигантска бомба. Няма нищо по-дразнещо от това да чакате куина 10 минути да се регенерира.
  4. Ако достигнете до Силвър лигата вече ще видите и външни ТХ-та. Може да ударите 5 такива, за да достигнете Стар Бонуса.

Това е всичко. Да, отнема малко повече време да свалите купите защото се налага да търсите подходящи бази, но е добре възнаградено. Ако фармите за дарк това е много подходящ метод. Лично аз всеки път като се наложи да сваля по 200-300 купи правя по средно 500 дарк на всяко сваляне.

Ако искате да прибавяте успешни дефенси към профила на играча си е добре да свалите до силвър 3 точно преди да си легнете. Така на сутринта ще се събудите с 10-15 победи на дефенса си и така ще качвате бройката до достигане на achievement-а.

SHARE

LEAVE A REPLY