Нов ТХ 8 – какво да ъпгрейднем първо

Нов ТХ 8 – какво да ъпгрейднем първо

4709
0
Facebook

Наскоро направихме проучване в нашата Фейсбук Страница като попитахме “Какво бихте искали да видите в сайта?” Много от вас ни писаха, че искат да направим един гайд какво да се ъпгрейдва първо когато вдигнем ТХ. Това е важно за правилното развитие на акаунта ви. Ако не искате да се ръшвате и да изоставате по сила от другите добри играчи продължавайте да четете.

Днес ще говорим на Таун Хол ниво 8. Имаме предвид, че повечето от вас са с 4 строителя. Ако сте с 5 още по-добре. Искаме да добавим, че преди да вдигнете до ТХ 8 е хубаво да сте макснали ТХ 7. Вижте тези бази ако все още нямате такава. Ако скоро сте вдигнали ТХ-то е добре да следвате тези стъпки.

clash-of-clans-buildings

Какво да ъпгрейдна първо?

1. Лабораторията. Трябва да се стремите маскимално бързо да вдигнете тази сграда, защото новите нива на войската ви ще ви помогне много за фарменето. Като имате силна армия ще извличате повече от атаките и и така развитието ще върви по-бързо. Отделно за войните (ако участвате) със сигурност ще ви е от полза. Как знаем вдигането на нивата на армията може да отнеме малко повече време, за това ви съветваме максимално бързо да вдигнете лабораторията и да се захващате с нея.

2. Дарк Спел Фактори. Сигурни сме, че повечето ТХ 7 играчи нямат търпение да тестват Дарк Спеловете и особено Пойзън Спела. Да, той е изключително полезен във войните и фарма. Една от тези магии може да ви помогне да направите така трудната 3-та звезда. След него можете да пуснете и 2-ри левел за да имате и земетръса. Но това е по избор и стратегия на играчите.

3. Клан Касъла. Колкото по-висок левел е Клан Касъла ви толкова повече войска може да събере. Да не говорим, че ще можете да получавате и по един дарк спел от своите съотборници. Тъй като не можете да вдигнете Арми камповете при това ниво, единствения начин да получите повече армия е този.

4. Дарк Еликсир Сонда. Построете втората сонда и зачислете един строител да ги максне и двете. Дарк еликсира е жизнено важен, за да се развивате правилно и бързо. Двете сонди ще ви носят едно прилично количество от този ресурс, който ще ви помага много.

Преди да минем на точка 5, сигурно много от вас се питат защо не споменаваме новите нова на дефенса? Не сме ги забравили, но това се прави така за да ви е по-лесно да намирате противници. Ако вдигнете дефенса преди армията, ще ви се падат по-сложни и ъпгрейднати противници. За това ви съветваме да играете първо за достигане на така известния ТХ 8.5 (армия ъпната за ТХ8, дефенс на ниво ТХ7)

5. Новите Дефенси. Започнете да ги максвате в този ред:

5.1 Мортар – Изключително полезен срещу Арчери и Барбове.

5.2 Тесла – Така ще изненадате повечето си противници със силни скрити дефенси.

5.3. Уиз Кула – Отново заради сплаш демиджа.

5.4 Въздушната защита – Трябва да се предпазите от драконите.

5.5 Арчър Кула и Оръдия – отново сингъл таргет.

6. Други. Не трябва да забравяте Кинга. Постепенно го пускайте като съберете нужния Дарк Еликсир. След това можете да вдигнете Дарк Казармата и Духалките. Нататък е вече въпрос на стил и на стратегия.

Кое да ъпгрейдна първо от армията?

В зависимост от вашата стратегия е добре да започнете да вдигате армията в следната последователност:

 1. Арчър
 2. Дракон
 3. Хог
 4. Барбериън
 5. Маг
 6. Бомбър
 7. Пекка
 8. Голем
 9. Рейдж
 10. Хийл
 11. Пекка отново
 12. Балон

Арчъра е основна единица и помага винаги в почти всички стратегии. При ТХ 8 обаче Драконите са една от основните атаки във войните за това ниво.

Искаме да наблегнем, че е вече въпрос на лична стратегия на нападение за приоритета при ъпгрейдване на армията.

Надяваме се, че сме ви били полезни. Ако имате коментари и съвети оставете ги след статията.

SHARE

LEAVE A REPLY