Нови левели на единиците

Нови левели на единиците

1565
0
Facebook

Има много единици в играта Clash of Clans имат нужда от нов левел и то това трябваше да се случи отдавна по наше мнение. Може би причината да не видим следващо ниво на доста единици е, че от Суперсел бяха изключително заети с ъпдейта към Таун Хол 11 през Декември 2015 и последвалото недоволство от него. Правенето на нов левел единица също така отнема не малко време. Много хора си мислят, че е просто повишаване на здравето, демиджа и нова анимация. Това изобщо не е така. Всяко едно последвало ново ниво изисква много часови тествания и баланс спрямо другите единици. За това в ъпдейтите често виждаме нови нива на повече от една единица. Също така тези те трябва да се тестват дали работят достатъчно добре във Войните и при фарминга.

За това в този пост решихме да поговорим малко за единиците, които се нуждаят спешно от ъпдейт. Изкажете мнението си в коментарите и дали сте съгласни с нас.

Първата единица, която спешно се нуждае от ъпдейт според нас е Хог Райдъра. Наистина играта има нужда от ново ниво на хога при ТХ 10 и ТХ 11. Доста се разочаровахме, че не ни дадоха нов левъл с ТХ 11. Това е една от най-стратегическите и интересни единици в Clash of Clans, но бива направо съсипана от Инферно кулите. За това играчите вече не ги използват при атаките си над ТХ10, камо ли ТХ 11. За това е и много трудно ТХ 10 да направи 3 звезди на друг ТХ 10. Просто инферно кулите внасят голям дисбаланс в играта на това ниво. За щастие от Суперсел знаят за проблема и съобщиха в началото на годината, че се работи по нова единица, която щяла да оправи този проблем. Факта обаче, че хоговете не могат да издържат на Инфернотата си остава. Когато представиха Гранд Уордена и възможността му да дава здраве на единиците си помислихме, че това ще се комбинира идеално с левел 6 на Хогове и вече няма да измират при двойна бомба. Това обаче не стана, а и Гранд Уордена се оказа твърде бавен за тях. Да не говорим за Игъл Артилерията, която може да ги изпържи с един удар. Просто няма никаква логика Хоговете да не получат нов левел при следващ ъпдейт. Те могат да се максват при ТХ9!

Следващата единица, за която искаме да поговорим, и която според нас се нуждае от ново ниво е Валкирито. Това е една от най-неоценените единици в Clash of Clans само защото е адски слаба отново срещу инферно кулите. Като хоговете, Валиритата също се максват на ТХ 9 и то само до ниво 4. В това няма никакъв смисъл. Според нас вече трябваше да има Валкири ниво 6. Това е и една от причините да са неоценени. Не ни разбирайте погрешно, има много страхотни стратегии за 3 звезди, където Валкирито е основна единица. Това става лесно при ТХ 9, но при ТХ 10 нещата се променят коренно, като добавим огъня от инферното, защото Хийл Спела става абсолютно безполезен. Главният проблем на Валкирито е, че няма достатъчно здраве да издържи на силният дефенс. Ниво 5 Валкири с подобрено здраве би се справила много добре с помощта на Гранд Уордена дори при атаки на ТХ 11. Така че, да, нуждаем се от ново ниво на тази единица.

Феновете на въздушните атаки понесоха няколко негативни удара. Първо представянето на Духалката направи живота им по-тежък, след това от Суперсел добавиха още една за всеки случай. При ТХ 11 Игъла размазва балони и лави, което направи въздушните атаки адски трудни. За това сега мислим, че е време за Балон ниво 7. Когато правите въздушна атака срещу ТХ 10 виждате колко бързо балоните умират особено когато са попаднали в обсега на духалката. Бавното им предвижване е достатъчен фактор за загубите битката, а в комбинация с духалака става почни сигурно. Като добавим и капаните въздушните атаки са си почти като игра на тото. За това ние смятаме, че е време на ново ниво на балона и вдигане на неговото здраве и скорост. В комбинация с Гранд Уордена би се справил много добре срещу ТХ 10 и ТХ 11. Балон ниво 7 би върнал малко или много въздушните атаки в играта.

Сега сигурно ще ви изненадаме, но следващата единица за ъпдейт според нас е Пеката. Тук става въпрос за играчите от по-високо ниво с ТХ 11. При тях тази единица е силно пренебрегната отново. Това стана така, защото тя не печели много от появата на Град Уордена. Всъщност всички единици с повече здраве като пеката и Дракона не получават кой знае колко много от Гранд Уордена. Когато сложим и Игъла, който унищожава Пеката много бързо разбираме защо тя вече не се използва при атакуването на ТХ 11. За това ще е супер ако от Суперсел пуснат Пека ниво 6 за ТХ 11, тъй като повечето хора са си оставили Инфернотата на мулти заради постоянните атаки с Вещици. Да, това е факт, сега повечето атаки било то за фармене или за трофеи при ТХ 11 са с вещици.

Следваща единица, която се нуждае от нов левел е всъщност пакет от единици и това са Барбериъна, Арчера и Гиганта. Тук искаме да се обосновем за първи път с фарменето. Особено фарменето при ТХ 11 е изключително трудно с текущите единици. За това и събирането на Еликсир е почти невъзможно. Армията често е по-скъпа от еликсира, който ще вземете при евентуална от победата. Следващо ниво на тези единици в комбинация с град уорден и другите герои ще дадат възможност на активните фермери да съберат ресурс за ъпгрейд на новия герой. Всеки, които се е опитвал да фарми при ТХ 11 знае колко бързо Гигантите измират под ударите на игъла.

Това са единиците, които смятаме, че вече е крайно необходимо от ново ниво. Някои от тях не са били ъпдейтвани от почти две години, което е малко несериозно от страна на разработчиците. Да не говорим, че има цяло ново ниво на Таун Хола, а ние получихме само ъпдейт на Вещиците и Минионите. Очакваме много скоро да пуснат нови нива за ТХ 11 и да направят играта по-интересна.

SHARE

LEAVE A REPLY