Новини

Новини

За да сте изцяло в течения на новостите около играта, ние от Clash of Clans Bulgaria искаме да ви представим секция Новини. Тук вие ще можете да намерите последни новости, които идват директно от Суперсел, новини за предстоящи ъпдейти и факти за Клаша изцяло на Български Език!

В Clash of Clans Bulgaria смятаме, че всички играчи, които искат да се развиват в играта и да постигат целите си трябва да са информирани относно новите неща, които се въвеждат в играта. Това, което прави Клаш оф Кланс толкова популярна е постоянната й промяна. Всяка една година от компанията производител се стараят да пускат по два малки и един по-голям ъпдейт. В тях те разнообразяват геймплея и дават шанс за развитие на нови стратегии. Добавянето на нови единици и дефанзивни сгради променят начина на игра и държат в напрежение повечето играчи. Така от Суперсел си гарантират интереса на публиката си и печелят от това.

Независимо дали промяната ще е малка или голяма, тя винаги засяга всички играчи. Дали сте ТХ 4 или ТХ 10 вие ще имате нови цели, които да постигате след ъпдейта. Важно е да се запознавате предварително с нещата, които ще се променят, за да сте наясно как да продължите със стратегията си. Една незначителна промяна като времето нужно за направата на Маг, може да промени войската, с която фармите или нападате за Трофеи.

Доказано е, че когато промените се дават като информация ден по ден, те много по-лесно се възприемат от хората. Дори ъпдейта да е огромен и да включва много неща, ако се разпръсне в рамките на 10 дни, играчите ще имат време да се запознаят много по-добре и да ги осмислят. Така те ще се адаптират много по-бързо към ъпдейта и ще продължат да играят. От личен опит можем да твърдим, че този начин наистина работи. Ние от Clash of Clans Bulgaria  се стараем да публикуваме всичките новости максимално бързо и то на Български Език. Така играчите от нашата красива държава могат да се информират за предстоящите промени и да се адаптират по-бързо.

В тази секция можете да намерите и някои интересни факти за Клаш оф Кланс, на които няма да повярвате.