Неактивните бази са официално върнати

Неактивните бази са официално върнати

1774
0
Facebook

Сигурно много от вас са забелязали, че след ъпдейта за ТХ 11, неактивните бази от играта буквално изчезнаха. След официално изявление от Суперсел по въпроса се разбра, че този проблем е вече оправен.

Ето обръщението им по въпроса:

Dead bases supercell

Незнайно защо неактивните бази бяха изцяло премахнати от мултиплеъра на играта 24 часа след последния логин на играча. След днешния мейнтинънс брейк стана ясно, че това се е дължало на бъг, който сега е оправен.

След като тествахме дали това наистина е така, можем със сигурност да кажем, че вече има “мъртви” бази в играта, които да се нападат. Предполагаме, че ще отнеме 2-3 дни докато нещата се нормализират тотално. Новите щитове също оказват голямо влияние на появата на такива бази. Преди трябваше да се достигне 50% или да се унищожи ТХ за да получат щит. Това позволяваше множество БАРЧ атаки без селото да получи щит. Сега обаче нещата се промениха и с един БАРЧ може да се достигне спокойно 30%. Така базата е премахната от мултиплеъра за 12 часа.

Друг аспект, на който трябва да се обърне внимание е факта, че сега неактивните играчи също са прибрали ТХ вътре. Това вдига трофеите им те се изкачват бавно по стълбата към горните лиги. За това вече може спокойно да срещате такива играчи в Кристал и Мастър.

Най-накрая играта започва да се нормализира месец след ужасния ъпдейт. От Суперсел също така напомнят, че скоро ще има и ново обновление на играта, което ще помага запазването на ресурси.

SHARE

LEAVE A REPLY