Мисии с гоблини (Single Player)

Мисии с гоблини (Single Player)

2554
0
Facebook

Още с началото на играта всеки играч в България и по света се сблъсква с гоблините. Можете да се биете с техните бази в мисиите с гоблини или Single Player Campaigns както ги наричат от Суперсел. Успешното завършване на всяка от тях ви дава ресурс, които може да се спечели само веднъж. В повечето случаи сигурно ще се наложи да похарчите повече Еликсир за войска, отколкото ще спечелите. Ако играете в мисиите с Гоблини вашият щит не е засегнат.

Нивата от 1 до 16 нямат въздушна защита (Кула или Еър Дефенс) и могат да се завършат с един балон или минион. В следващите нива може да се свали въздушната защита с наземни единици и отново да се атакува по въздух. Трябва да знаете, че ако използвате балони ще ви е нужно повече време, тъй като са доста бавни.

Много играчи от по високите нива се нуждаят повече от един опит, за да преминат към следващото ниво, тъй като играта Clash of Clans крие доста капани. Също така те се нуждаят и от по-скъпи единици като Пекка, Хийлър и Дарк еликсир единици.

Последните нива на Сингъл Плеър мисиите могат да бъдат и доста доходни – до 800 000 ресурс. Ако завършите всички мисии, то вие ще получите 5 860 000 Еликсир и 5 704 000 Злато.

SHARE

LEAVE A REPLY