Край на Кралицата + Хилъри

Край на Кралицата + Хилъри

1767
0
Facebook

Днес изтече още информация относно новия ъпдейт на Clash of Clans. Отново искаме да отбележим, че данните не са потвърдени и са от анонимни източници. Това обаче не пречи да са достоверни. Ние следим темата отблизо и ви информираме веднага щом научим нещо ново.

Идва ли краят на Кралицата с Хилъри (Queen Walk/SuperQueen)?

Ако имате Кралица ниво 30+ е много вероятно да сте опитали поне веднъж атаката с Куин и 4-5 Хилъра. Ако не сте я пробвали, то тогава са ви атакували така и сте забелязали колко е ефективна. Явно това дразни много девелоперите от Суперсел и те ще направят нещо по въпроса в следващия ъпдейт. Това поне е информацията за сега. Човекъкьт, който успя да извлече всички тези предстоящи промени публикува и таблица, която ясно показва процентите на действие на Хилъра върху Куина според тяхната бройка.

Брой Хилъри Действие преди ъпдейта Действие след ъпдейта
1 100% 100%
2 100% 40%
3 90% 40%
4 90% 30%
5 70% 30%
6 40% 30%
7 10% 20%
7 10% 10%

От таблицата горе ясно личи, че действието на Хилъра драстично намалява като увеличаваме бройката им в комбинация с Куина, а може би и с други единици. Това ще откаже играчите с тази стратегия със сигурност и те ще трябва да търсят нови начини да успяват.

Явно нещата по изтеклата информация относно ъпдейта е достоверна, щом хванаха окото дори и на Суперсел. Те се принудиха да излязат с официално обръщение към играчите по тази тема:

leaks statement

За да сме сигурни обаче на 100% в новите неща ще трябва да изчакаме официалните подсказвания от Суперсел, които ще започнат тази или другата седмица. Говори се, че ъпдейта ще е към края на месец Март, 2016.

SHARE

LEAVE A REPLY