Кое да ъпгрейдна първо при ТХ 11?

Кое да ъпгрейдна първо при ТХ 11?

1502
0
Facebook

Ъпдейта за Таун Хол 11 е днес (10.12.2015) и много играчи на Clash of Clans ще пуснат ТХ да се ъпва. Но както вече знаем има толкова много нови неща, че някои от вас ще се зачудят с кое да започнат след като ТХ 11 е готов. За това ние от Clash of Clans Bulgaria изготвихме списък с приоритетите, които трябва да покриете за правилно развитие.

Grand Warden

Първото нещо, което трябва да си купите след като Таун Хол 11 е готов е да пуснете новият Герой – Grand Warden. Той е основния акцент в атаките при новия левел на кметството и много хора ще ръшват само заради него. Неговото абилити да прави временно щит над всички единици в обсега му ще дава невероятно предимство при атаките. До тук знаем, че ще има 20 нива за ъпгрейдване, за това не е лоша идея когато имате възможност да го пускате да се ъпва. Съвета ни е да имате пълно Еликсир Хранилище когато ТХ е готов и да пуснете Гранд Уарден-а веднага.

Eagle Artillery

Второто най-хубаво нещо в защита при новия Таун Хол е Eagle Artillery-то. Той ще е изключително важен за играчите на Clash of Clans, които участват във войната. Несъмнено тази защита ще е една от най-силните и играчите, които я имат ще получат огромно предимство. Ще е добре да се сдобиете с Eagle artillery, за да пази вашето село докато ъпвате новия герой. Трябва да знаете, че новия ъпдейт ще има подобрен подбор на противници и е много вероятно да ви атакуват доста силни играчи.

Левел 9 Лаборатория

Идването на ъпдейта ни носи нов левел на Миниона и на Вещицата. За да ги ъпнете обаче ще ви е нужна Лаборатория 9-ти левел. Ако играете активно във войните с наземни или въздушни атаки, тези две единици ви дават предимство и в двата случая. За това е добра идея да пуснете лабораторията да се ъпва когато имате тази възможност. Имайте предвид, че ъпването на една от гореспоменатите единици ще е над 10 дни. Като прибавете и времето за ъпване на самата Лаборатория, ще можете да видите резултати чак след 20-тина дни.

Минион или Вещица да ъпна?

Това е въпрос, на който вие трябва сами да си отговорите. Просто се запитайте “с какво играя повече?”. Ако отговорът на този въпрос е Вещици, то тогава вие трябва да пуснете Вещиците да се ъпдват. Ако обаче фармите повече с евтини армии и комбинации като БАМ, тогава е добра идея да подсилите малко Минионите. Високия левел играч, който натиска за трофеи (Trophy pushing) и използва главно ЛаВаЛунион атаки закължително трябва да пуснат Минионите.

Продължете да ъпвате Гранд Уарден-а.

Както знаем от другите два героя, абилитито се появява при левел 5. Ако следваме пътя на логиката, би трябвало и при новия герой да е така. За това ние препоръчваме да ъпвате Гранд Уардена поне до 5 левел постоянно. Тествайте го един два пъти и го пускайте отново за ъпгрейт. Той и без това ще е много слаб в началото и няма да ви е такава полза.

Пуснете допълнителните дефенси.

Както знаем ще има допълнителни дефенси: 1 Кула, 1 Оръдие, 1 Уиз Кула и 1 Арбалет. Ако имате свободни работници е добре да пуснете винаги едно от тези да се ъпва. Тези ще отнемат доста време да ги макснете и е добре да си отделите поне 2 работника, които постоянно да работят над тях. Това ще ви даде и възможност да си направите нов дизайн на базата.

Левел 12 Хранилища

Въпреки, че още не знаем колко ще струват всичките новости в Clash of Clans, пускането на левел 12 Хранилища са ясен индикатор, че ще има сгради и единици, които ще ни искат по 10 млн. Това е и максимума, който ще събираме след ъпдейта.

Eagle Artillery level 2

Знаем, че за сега ще има 2 нива на новата защита и те ще са доста скъпи. Добре е да я макснете възможно най-скоро и да се възползвате от силата й. Така ще приключите с нея и ще можете да се съсредоточите върху другите неща.

Продължете ъпването на допълнителните дефенси

Нека не забравяме, че ще има и нов левел на Уиз Кулата и тук е добро време да започнете да мислите за тях. Пускайте по една уиз кула и един от новите дефенси за ъпгрейд.

SHARE

LEAVE A REPLY