Кое е най-доброто време за пускане на Война?

Кое е най-доброто време за пускане на Война?

2824
0
Facebook

Войната всъщност започва когато натиснете самия бутон “Start War”, защото вашия клан ще бъде сложен на едно място заедно с милионите други кланове, които си търсят противници. Тъй като Clash of Clans се играе от хора от целия свят, резултата от търсенето е пряко свързано с времето в което пускате войната.

Има 3 вида военни кланове:

  1. Професионални кланове – постоянни войни
  2. Нормални кланове – 2-3 войни в седмица
  3. Хаотични кланове – 3-4 войни в месеца

Всеки предпочита да се падне срещу по-слаби противници и да печели лесно звезди. Това означава, че ще е добре да избегнете тези професионални кланове. Това може да се постигне като избирате кога да пуснете войната.

Нормалните кланове пускат войни през уикенда, когато играчите им имат повече време. За това имате най-голям шанс да се паднете срещу такъв клан ако пуснете война в Петък.

Избягвайте определени часове.

Не сме расисти, но е добре да избягвате Азиатски кланове. Особено китайските кланове, които са много трудни за побеждаване. За това е добре да пускате войни, когато в Китай е късно вечерта.

Най-благоприятното време за пускане на война в България е между 3 следобед и 12 вечерта. Така ще избегнете повечето азиатски кланове.

SHARE

LEAVE A REPLY