Кога е най-доброто време за фармене?

Кога е най-доброто време за фармене?

1801
0
Facebook

Вероятно всеки е попадал в моменти когато дава по 100к злато в търсене на подходящ противник за нападение в Clash of Clans. Има много спекулации, че промяната на страната, от която играете може да повлияе на луута, но трябва да знаете, че сървърите на Суперсел работят в едно време и локацията е без значение. Вие ще бъдете свързан с играчи от целия свят. За това ще се съсредоточим кога точно да фармим за да намерим най-добрия луут.

Кога да фармим?

Всички клашери се надяваме да попаднем на неактивни бази с пълни колектори и не работещи дефенси. Това обаче стана почти невъзможно след ъпдейта към ТХ 11 през Декември 2015 година. Тогава някак си неактивните бази се изпариха. За това всички се пренасочихме към по-силни армии, с които да побеждаваме развити играчи предлагащи повече луут. Но все пак остана трудно да се предвиди кога точно милионите играчи спят и оставят базите си без щит.

Искаме да ви представим едно много полезно туул-че, с което можете да следите кога има най-много играчи оффлайн и без щит. Това предлага статистическо предимство да намерите повече бази с много луут:

Clash of Clans Forecaster

Clash of clans forecaster

Какво е Clash of Clans Forecaster?

Това е напълно безплатна онлайн програма за следене на онлайн/оффлайн играчите на Клаша. Основателят на сайта е намерил точен начин да предскаже колко човека има на линия във всеки един момент в играта. В началото бяхме малко скептични относно дали това наистина работи, но след като го изпробвахме няколко пъти можем да кажем, че индикацията е точна и работи.

Основните неща, които трябва да знаете са:

  • Колкото по близо до 10 е Loot Index-а (горе ляво), толкова повече луут има.
  • Диаграмата отбелязва колко дълго ще продължат добрите и лошите периоди.
  • Може да следите колко играча има онлайн/оффлайн и колко са без щит.

Можете да изтеглите програмата и за iOS и андроид, но за съжаление е платена. За това препоръчваме да използвате безплатният сайт. Имайте предвид, че показателите в този сайт са без бонуса от лигите.

SHARE

LEAVE A REPLY