Клаш оф Кланс Мод

Клаш оф Кланс Мод

5278
2
Facebook

Какво е модването на играта Clash of Clans? Каква е разликата с хакването? Отговорите на тези въпроси можете да откриете в тази статия.

Преди да започнем, обаче искаме да ви кажем, че всяко едно такова действие може да доведе от бан от страна да Суперсел. Целта на този пост е да обясни какво представлява модването на Клаш оф Кланс, а не да ви насърчим да го правите. Ако все пак сте решили да го правите трябва да знаете, че има и риск да загубите селото си.

Какво е Клаш оф Кланс МОД?

Модването на играта е фактически получаването на девелоперски достъп до настройките на играта. Вие няма да сте свързани със сърварите на Клаша, а ще сте като отделен играч в личен сървър. Чрез Клаш оф Кланс мод вие ще можете да си давате колкото искате злато и еликсир, джемове, огромен брой войска и така нататък:

clash-of-clans-6-322-3-mod-apk-mega-hack-100-prove

След като имате такъв достъп вие ще можете да правите и други експерименти като например да пускате повече герои, по 300 единици армия и много други различни неща, включително и спелове:

hqdefault

Клаш оф Кланс мод означава в общи линии това: имате девелоперски достъп и можете да експериментирате и променяте всичко в играта.

Каква е разликата с хака?

Основната разлика между Клаш оф Кланс Мод и Клаш оф Кланс хак е, че с хака вие сте в сървъра на играта. Ще можете да си слагате злато и еликсир, понякога и джемове. Лошото, обаче е, че веднага ще ви хванат и баннат. Мода позволява да си играете в собствен сървър колкото си искате.

На какво устройство мога да инсталирам Клаш оф Кланс Мод?

Мода може да се инсталира на всички устройства, но най лесно е на Андроид. Трябва единствено да сте си рутнали телфона (root). На Епъл също може, но е малко по-сложно. Ако използвате компютър задачата ви ще е още по лесна.

Тук няма да пишем точно как да го направите, но е достатъчно да напишете в Гугъл и веднага ще ви излезнат сайтове.

Важна ли е версията на играта?

Да! Изключително важно е файла с мода да отговаря на версията на играта, която сте инсталирали. Проверете това преди да предприемете каквото и да е.

Заключение.

Клаш оф Кланс мод-а може да бъде много интересна занимавка, особено ако искате да се позабавлявате. Внимавайте обаче да не си изгубите селото. Този риск е реален и е добре да си бекъпнете развитието на друго устройство.

 

SHARE

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY