Клаш оф Кланс база ТХ 9

Клаш оф Кланс база ТХ 9

7333
1
Facebook

Едно от най-интересните проучвания, които сме правили в нашата Фейсбук Станица е кой ТХ е най-често срещан. Измежду близо 1700 човека, които се включиха на трето място се нареди Таун Хол 9. Първите две места са разделени между седмицата и осмицата. Всички резултати можете да видите тук!

Видео:

За това решихме да направим пост за най-добрите Клаш оф Кланс ТХ 9 бази, които сме тествали и знаем, че дават добри резултати. Защитата е изключително важна за това ниво, защото ресурса ще ви е нужен за правилното развитие.

При ТХ 9 се появяват много нови неща, които за първи път ще можете да тествате. Правилното разпределение на дефанзивните сгради в базата ви ще помогне да качвате купи и да пазите ресурси.

Ето един пример:

Клаш оф Кланс база тх 9
Клаш оф Кланс база тх 9

Тази база стана изключително популярна сред играчите от ТХ 9. Максималната защита на Дарк Еликсира я прави толкова добра и силна срещу нападение. Забележете още и разположението на Клан Касъла. Доста трудно ще може да се извадят единиците оттам. Таун Хола е леко изнесен в горната дясна част, но това не бива да ви плаши. Тази ТХ 9 база е типична при играчите, които фармят и събират ресурси. Вижте хранилищата колко са пръснати. Така атакуващите играчи няма да могат да достигнат до всички, а по този начин вие пазите ресурс. 4-терите Въздушни защити са далече една от друга което прави атаките с дракони малко рисковани. Нахвърляните оградки пречат на атакуващите играчи да пуснат войската си близо до основната линия на защита. Така дефенса ви ще има още малко време да реагира.

Друг интересен пример за Клаш оф Кланс ТХ 9 база е:

Клаш оф Кланс ТХ 9 база
Клаш оф Кланс ТХ 9 база

Главната цел на тази база е качване на купи и пазене на Дарк Еликсира. Ако сте чели другите ни статии за бази, ще видите, че повечето се съсредоточават да пазят дарка. Това е така защото, той е най-ценния ресурс. Тази Клаш оф Кланс ТХ 9 база отново поставя така ценното хранилище в абсолютният център на базата. До него се слага Таун Хола и защита. Голямото празно поле около ядрото на базата има своята цел. То наподобява малко крепост и е наистина трудно да се премине. Трика на тази ТХ9 база е, че противниковите единици обикалят около ядрото, но не могат да достигнат до Таун Хола, както и дарка. Плътният пръстен да редуване на дефанзивни сгради и ресурсни подсигурява, че всякакъв вид войска ще обикаля около центъра и няма да може да пробие.

Ето още една добра Clash of Clans ТХ 9 база:

Клаш оф кланс база ТХ 9
Клаш оф кланс база ТХ 9

Ето една военна база от добре познатия тип “анти-3-звезди”. Ще започнем коментара от Таун Хола, който е разположен в долната част на базата. Противника е подмамен да атакува от тази страна и изсипва армията си там. Той обаче се е хванал в клопката и по-трудно ще достигне до втора звезда, да не говорим за трета. Ако процентово разделите базата ще видите, че армията ще трябва да навлезе доста навътре, за да успее да вземе втората звезда. Клан Касъла е по средата и няма как да се изкара лесно, разположението е неправилно, което винаги е пречка за атакуващите.

SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY