Клаш оф Кланс база ТХ 7

Клаш оф Кланс база ТХ 7

5434
0
Facebook

Тъй като много от вас пожелаха да направим постове за бази от всеки Таун Хол, ние започваме поредицата от Клаш оф Кланс Бази.

Решихме да стартираме с ТХ 7, защото според проучването в нашата Фейсбук Страница, на второ място по брой играчи е точно ТХ 7. В следващия пост ще споделим и за осмицата, която е на първо място по брой.

Клаш оф Кланс база ТХ 7 се прави сравнително лесно. Особено след като при ъпдейта през 2015 година вече има 3 Въздушни защити. Най-важния ресурс за това ниво на Таун Хола си остава Дарк Еликсира. Вие трябва да се стремите да го предпазите възможно най-добре, защото ще ви трябва за вдигане на Кинг-а. Втория ресурс, който трябва да предпазите е Еликсира. Ако искате да правите успешни атаки на ТХ7, то трябва да вдигнете армията възможно най-скоро. Купите не са от особено значение когато правите база за ТХ 7. За това можете да си позволите да изнесете самия ТХ настрани.

Ето един пример:

Клаш оф Кланс База ТХ 7 за война
Клаш оф Кланс База ТХ 7

Както виждате по-горе в тази Клаш оф Кланс база ТХ7 кметството е изнесено в долната част на базата, което позволява лесен достъп до него и лесна звезда. Това е типично Военна база, защото се води от типа “анти-3-звезди”. Друг ТХ 7 трудно би могъл да ви вземе заветната трета звезда с това разпределение. Клан Касъла е разположен в центъра на базата, което прави ваденето му почти невъзможно. Забележете и трите Въздушни защити, които образуват един плътен триъгълник. Атаката с Дракони е много вероятно да се провали ако не се заходи правилно. Като цяло тази Клаш оф Кланс База ТХ 7 може да се използва и за фарм, но нейното предназначение е за войни.

Вижте тази база за фарм:

Клаш оф Кланс База ТХ 7 за фарм
Клаш оф Кланс База ТХ 7

Както вече ви казахме Дарк Еликсира е жизнено важен за правилното ви развитие при ТХ 7. В този дизайн на база можете да видите, че Хранилището е сложено в центъра и е най-трудно достъпно. Самия Таун Хол е изнесен горе, но този път е защитен от доста капани. Клан Касъла може да е лесен за вадене, но добре защитава дарк еликсира. При таза ТХ 7 база вие ще трябва да си изберете, кой ресурс искате да пазите повече – Еликсир или Злато? Като си отговорите на този въпрос приберете съответното хранилище във вътрешния отдел. Искаме да отбележим и трите Въздушни защити, че отново са в триъгълник. Това е най-доброто им разположение за защита от силните дракони. Ако сте нов ТХ 7 тази база ще е перфектна да се развивате с бърза скорост.

Ето още един интересен пример за Военна База:

Клаш оф Кланс База ТХ 7 за война

Клаш оф Кланс База ТХ 7

Тази Клаш оф Кланс ТХ 7 база е малко по консервативна с прибран Таун Хол и Клан Касъл в центъра. Както можете да видите може да се окаже вече проблематична ако нещо се обърка. За пореден път наблюдаваме въздушната защита в триъгълник и то в центъра на базата, което я прави адски трудна за дракони. Ваденето на единиците от КК може да е лесно, но все пак ще е трудно да се отървете от тях. Това е една от най-често разпространените бази за ТХ 7. Може да я видите и при фарминга толкова често колкото при войните и също така е наша лична препоръка.

SHARE

LEAVE A REPLY