Клаш оф Кланс База ТХ 11

Клаш оф Кланс База ТХ 11

3802
0
Facebook

Последната част от базите, които ви представихме е естествено за последния, най-висок Таун Хол – ниво 11. За момента това е максимума, до който играчите на Clash of Clans могат да достигнат. Не се знае кога ще излезе ТХ 12, но няма да е в близката година.

Интересното при тези бази е, че “модата” им е само за около месец, докато топ играчите не измислят как да им правят 3 звезди. След това се търсят промени и подобрения. Това е една непрестанна игра на котка и мишка, за това базите и тяхната актуалност постоянно се променя.

Появата на Ийгъл Артилери-то е най-голямата промяна от ТХ 10 към ТХ 11. Неговия обсег задължава играчите да го поставят към центъра на базите си. Естествено това не е задължително, но е препоръчително.

Ако играете за купи и се целите в по-горните лиги, то тогава базата ви трябва да е направена така, че да позволите да давате минимален брой звезди. Ресурса при вас вече няма да е от такова значение и вие ще гледате само да пазите така ценните купи.

Ето първото ни предложение:

Клаш оф Кланс база ТХ 11
Клаш оф Кланс база ТХ 11

Тук виждаме една типична база за вдигане на купи. Тук е времето да кажем, че повечето ТХ11 бази стават както за фарм, така и за война. Таун Хола в случая е в абсолютния център на базата, обиколен от голямо разстояние, в което няма нищо. Това се прави за да може войската да обикаля около него, но не и да го напада. Имаме и 4 Арбалета защитени от стени. Те са на Граунд мод, за да покриват максимално базата. Инферно кулите са също защитени зад стени. Това се прави заради силните валкири. Целта е да ги заобиколят, а през това време арбалетите и инфернотата да ги свалят лека полека. Ийгъла е разположен срещу Клан Касъла и така се получава един добър квадрат от дефенс заедно с инфернотата. Въздушните защити са на 4 края в стил анти-куин уолк.

Втората Клаш оф Кланс база за ТХ 11 е тази:

База ТХ 11 Клаш оф Кланс
База ТХ 11 Клаш оф Кланс

Тази база за ТХ 11 я направих скоро и вече съм много доволен от нея. Няколко атаки вече ми направиха и ми взимат само по 1 звезда макс. Дизайна на базата е стриктно Анти-куин уолк и анти-болер уолк – двете най-известни атаки в момента. По нататък мога да ви пусна и клипчета как се държи. Таун Хола отново е разположен в центъра на базата с разстояние от всички страни, но този път Клан Касъла е разположен горе над него. Ийгъл-а е извън този пръстен, но под таун хола. Вижте и колко са изнесени Арбалетите на Граунд Мод. Типично ако искате да се защитавате от Куин Уолк-а. Инфернотата не са защитени от стени във външния пръстен на базата, което ги прави малко уязвими за Валкирите, но това не трябва да ви притеснява.

Третото и последно предложение за ТХ 11 База за Клаш оф Кланс е:

Клаш оф Кланс База ТХ 11
Клаш оф Кланс База ТХ 11

Тази база създава изключително много проблеми на играчите в Ледженд лигата. Тя от типа хибридни бази анти-всичко. При нея обаче или ти взимат 2 звезди или нищо. Малко по-рискова е от другите две, но със сигурност ще ви служи добре. Четирите външни отделения са типични за анти-куин уолк, но са и малко рискови, защото Въздушната защита е в обсега на Кралицата. Отново наблюдаваме срещуположно разпределение на Ийгъл и Клан Касъл. Изнесените арбалети на Граунд покриват доста голямо пространство от базата, а инфернотата са вътре заедно с теслите, което придава много сила на центъра.

Ако имате други готини предложения за бази може да ги споделите тук или във Фейсбук страницата ни.

SHARE

LEAVE A REPLY