Клаш оф Кланс база ТХ 10

Клаш оф Кланс база ТХ 10

4965
0
Facebook

За да допълним поредицата, която започнахме в сайта, а и в Ютуб канала ни, решихме да ви споделим и най-добрите ТХ 10 бази в момента. Ако от скоро сте стигнали това ниво на Таун Хола е добре да продължите да четете и да направите една от базите, които ви казваме. Те са тествани и знаем, че се държат добре.

Много хора като си правят нова база и първата атака върху тях им правят 3 звезди си казват “Тази не е добра” и веднага я сменят. Ние ви съветваме да изчаквате поне 3-4 атаки, за да решите дали една база е добра или лоша. Не забравяйте, че има три вида бази: за фарм, за купи и за войни. Разликите можете да научите тук!

Ето видеото ни в Ютуб:

При Таун Хол 10 вие влизате в една по-сериозна лига с развити играчи. Ще се отключи нов дефенс (инферното), нови нива на армията и други предимства. Всичко обаче идва на своята цена. Ъпгрейдите вече са доста по-скъпи и по-бавни.

Ето нашето първо предложение за Клаш оф Кланс База ТХ 10:

База ТХ 10 Клаш оф Кланс
База ТХ 10 Клаш оф Кланс

Това е типично военна база за ТХ 10. В центъра е разположен самия Таун Хол, добре ограден от защити. В горната му част са двете Инферно Кули, които са на сингъл мод и са адски добре срещу Големи. От горната страна има още една допълнителна ограда, която подсказва, че не е добра идея да се напада оттам. Въпреки това много играчи решават, че ще е по-лесно да атакуват точно от горе и приключват с 0 звезди. От долната част на ТХ е разположен Клан Касъла. Той е сравнително лесен за вадене, но при това ниво трудно можете да наблюдавате атака, която започва с убиване на войската, която излиза от там. Обикновено ТХ 10 с/у ТХ 10 направо се атакува и в процеса се избива дефенса в СС. Ресурсите не са важни при военните бази и за това са изнесени навън. Тази база е подходяща за средно до добре развит ТХ 10.

Следващото ни предложените за ТХ 10 база за Клаш оф Кланс е:

Клаш оф Кланс база ТХ 10
Клаш оф Кланс база ТХ 10

Тук вече виждаме една добре построена ТХ 10 база за фарм. Дарк Еликсира е добре защитен, останалите ресурси са пръснати така, че да е трудно да се вземат всички. Самия Таун Хол е леко изнесен на едната страна, но това не е проблем, защото е защитен от Арбалетите. Куина е в центъра на селото и това означава, че който и да пробие ще я срещне преди ТХ. Забележете и Въздушната защита. която е сложена равномерно от 4-те страни на базата. Зад нея арбалетите са и за въздух, което допълнително помага срещу нападението от Лави, Дракони и Балони. Тази база може да се използва от Слабо развити ТХ 10 също, защото защитава ресурса много добре.

Последното ни предложение за База за ТХ 10 за Клаш от Кланс е:

Клаш оф Кланс ТХ 10 база
Клаш оф Кланс ТХ 10 база

Това е една от най-добрите военни бази за ТХ 10 за момента. Много играчи от ТХ 10 и 11 дори не са успявали да й вземат 2 звезди. Може да се каже, че тази база е отново от тип “капан”, защото кара войската на атакуващия да обикаля много докато дефенса от ядрото стреля по-тях. Изискват се много умения, за да накарате армията ви да влезне навътре, а веднъж влезне ли, няма излизане. Тази база е тествана многократно от играчи от нашия клан и се е държала изключително добре. Центърът на самата база е защитен от 4 Тесли и 2 инфернота, както и множество капани преди тях.

Това са нашите предложения за бази. Ако имате и вие интересни такива ни ги пратете във фейсбук или тук, ние ще ги покажем.

SHARE

LEAVE A REPLY