Как по-бързо да търсим опоненти?

Как по-бързо да търсим опоненти?

2403
1
Facebook

Сигурно всички от вас, които играят Clash of Clans всеки ден се сблъскват с търсенето на правилния противник за атакуване. Времето отделено в търсене може да се намали драстично ако използвате следния трик.

Обикновено когато фармим натискаме бутона “Next” веднага след като видим, че текущия опонент не ни предлага това, което искаме. След 1-2 такива натиска виждаме “облаците” и съобщението “Searching for Opponents”, където времето за изчакване е между 2 и 5 секунди. Да кажем, че натискате бутона “Next” 20 пъти. Това са около 80 секунди. Като добавите всички натискания се образува едно доста солидно време за изчакване. Ако сте бустнали и казармите ще се изнервите допълнително, защото джемовете ви отиват на вятъра.

Имаме един много елементарен трик за избягване на досадните “облаци”.

Докато търсите опоненти, изчаквайте 3-4 секунди преди отново да натиснете бутона “Next”. Най-добре можете да засечете това време като гледате таймера за приготовление за атака, който е 30 секунди. Когато това време стигне 26 секунди натиснете “Next”. Така ще си спестите взирането в облаците в повечето случаи.

Надяваме се да сме ви помогнали и максимално да се възползвате от времето за игра.

SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY