Как да ъпгрейдваме правилно героите си

Как да ъпгрейдваме правилно героите си

2243
0
Facebook

Правилното ъпгрейдване на героите в играта Clash of Clans е жизнено важно при играчите от по-високо ниво. Много бързо ще се осъзнаете, че Героите правят армията много по-силна, а и ще забележите тяхното отсъствие в защита. Когато ги ъпгрейдвате ще забележите тяхната липса и ще се наложи малко да потърпите лоши атаки. В тази статия ще се опитаме да ви покажем как да ъпгрейдвате вашите герои най-ефикасно. За съжаление не може да ги използвате докато ги ъпгрейдвате, но има няколко неща, които трябва да знаете докато го правите.

Има много въпроси относно как точно и по каква последователност да ъпваме героите и дали да държите левела им възможно най-близък. Ето няколко правила за това:

Дръжте нивото на героите възможно най-близко.

Защо трябва да го правите? Няколко причини:

  1. Трябва да имате поне един активен герои за войните и за фарменето.
  2. Защитата ще страда ако двамата се различават драстично в нивата.

Трябва да се съсредоточите в 5 стъпки на ъпгрейда, защото тогава се вдига нивото на абилитито на Кинга и Куина. Имате две опции пред вас:

  1. Да ъпгрейдвате единия герои нон стоп 5 пъти, след това другия нон стоп също толкова нива.
  2. Да ъпгрейдвате ту единия, ту другия по един левел.

И двата случая си имат своите предимства и недостатъци. Ако заложите на първия вариант трябва да се подготвите за дълъг период от време без единия герой. Ако това е Куина ще ви е много трудно да се справяте добре във войните. Наградата обаче е, че когато завършите петата стъпка ще се радвате на един по силен герой и разликата от преди ще е видима не само в силата на героя, но и в неговото абилити. Ако, обаче, изберете втория вариант, вие ще редувате героите и няма да разберете липсата на героите кой знае колко дълго време. Лошото обаче е, че постепенното вдигане на героите няма да можете да усетите промяната в силата им. Те ще ви се струват все едни и същи. За това ние от Clash of Clans Bulgaria препоръчваме първия вариант.

Hero power graph

От таблицата горе можете да забележите как абилитито на героя расте спрямо нормалния му демидж на всеки 5 нива.

Да вземем например следната ситуация. Ако Куина ви е ниво 7-мо, а Кинга ви е 9-то ниво, то вие следва да пуснете за ъпгрейд Кинга, който ще стане 10-ти левел и ще вдигне Абилити. Друг важен момент ако сте ТХ11 е приоритета да си направите Гранд Уарден. Него трябва да го вдигнете възможно най-скоро на ниво 5, за да отключите абилитито му. Това ще промени коренно атаките ви.

Както споменахме по-горе, най-лошата част от ъпването на героите е тяхната липса при войните и при нормалните ви атаки било то за трофеи или за фарм. Можете да се преборите с това като ги заместите с дадена единица. Примерно Барбериън Кинг-а може да се замести с една Пека. При Куина нещата са малко по сложни, поради факта, че обхвата е много голям. Най-често тя се заменя с един или два дракона, като се внимава къде и кога се пускат заради Въздушната защита. Те си приличат най-много с героите ви, но все пак отнемат място от другата ви войска, така че все пак са незаменими.

SHARE

LEAVE A REPLY