Как да фармим за джемове

Как да фармим за джемове

3195
0
Facebook

Всички знаем, че единственият начин да получите безплатни Джемове в играта Clash of Clans е от премахване на препятствията и Джем Бокса. Има теория, че едно препятствие се появява на всеки 8 часа и ако го премахнете може да получите определен брой джемове. Ако имате и повече късмет може да се появи и джем бокса. Тук искаме да ви покажем как да подходите правилно при подредбата на базата и да максимизирате прихода на безплатни джемове.

Много хора вече са разбрали, че подредбата на базата оказва голямо влияние на честотата, с която се появяват препятствията. Примерно тези играчи, които искат да напълнят външния пръстен на базата си с дръвчета трябва да пръснат базата си навсякъде освен там, за да избутат новите препятствия там. Не можете да наблюдавате храсти, гъби и каквито и да е други да се появяват непосредствено до сграда или ограда. Т.е. трябва да има винаги едно квадратче разстояние от нея. Ако няма място къде да излезе, то новото няма да се появи докато не разместите базата си.  Колкото по-обширна е базата ви толкова по-малко препятствия ще се появяват. Тук идва и първият ни съвет – ако искате да взимате повече безплатни джемове, вие трябва да сбиете базата си максимално много и да дадете пространство на препятствията да се раждат.

Нека да поговорим малко за джем бокса. Не е изцяло известно времето, което отнема да се появи, но е ясно, че на седмица може да имате само един. Също така трябва да махате джем бокса поне веднъж през седмицата, защото ако имате наличен и на следващия му е дошло времето, то новия няма да се появи.

Много хора са изчислили, че средно получавате по 2 джема на всяко премахнато препятствие (без да броим тези от Джем Бокса). Целта ви е да им дадете пространство да се раждат спокойно.

Ето обобщение на съветите ни:

  1. Дайте възможно най-много място на препятствията да се раждат.
  2. Винаги махайте препятствията си когато се появят. Не ги чакайте да се насъберат.
  3. Веднага махайте Джем Бокса при появата му. Така увеличавате честотата на появяването му.
SHARE

LEAVE A REPLY