Как да уреждаме войни?

Как да уреждаме войни?

3139
0
Facebook

Един от най-често срещаните въпроси относно войните е “Можем ли да организираме война между два избрани клана?”. Повечето хора знаят, че елитните кланове го правят постоянно. Има определено неразбирателство в това как точно се прави и, че е много трудно. Всъщност не е…

Едно от нещата, което прави войните наистина интересни е да воювате срещу приятелите си във война. На нас ни се е случвало два пъти да воюваме срещу български кланове и е адски забавно. След това влизаме в другия клан и се запознаваме. Когато има такава ситуация винаги е малко по-интересно. Уреждането на войни може да доведе до много по-интересни битки с повече залог – честта на даден клан.

Преди обаче да започнете да уреждате мачове ще се нуждаете от две неща:

  1. Правилен противников клан.
  2. По 1 военен офицер от всеки клан.

Ако сте направили тези две стъпки, то вие трябва да започнете приготовленията за войната.

Военна Тежест

Силата на всеки играч в играта Clash of Clans се измерва с единицата военна тежест. Всички военни кланове, които уреждат мачове използват един и същи метод за уравновесяване на военната тежест. Не знаем как точно Суперсел изчислява тежестта, но този начин доказано работи.

Това което трябва да направите е един играч да събере данните за изчисление на тежестта на всички участници във войната. Този метод се нарича СТОРИДЖ МЕТОД.

Как работи Сторидж Метода за уреждане на войни?

По време на някоя война кликнете на собствения си Голд Сторидж или този на някой друг участник във войната. Това трябва да се направи на военните бази! Златото, което имате в момента се умножава по 5.

gold

Ако погледнем картинката по-горе виждаме, че златото е 13800. Умножаваме по 5 и това ни дава точно 69000. Това означава тежест от 69000, а в програмата въвеждате 69. (ще видите по-долу).

Може да проверявате тежестта от текущата война и трябва да сте сигурни, че играчите, на които сте записали тежестта не са ъпгрейднали нищо през това време, защото числата тогава ще са различни.

Организация

Най-лесния начин да записвате тежестта на всеки играч е като използвате следния сайт: WarrZone. Ако сте военен офицер се заемете да въвеждате имената на съотборниците си, тяхната тежест, нивото на героите им и нивото на Таун Хола им. Трябва да се регистрирате в сайта и да отидете на Player Management.

Тежестта е най-важния аспект за намиране на противника, но е добре да имате приблизителни бройки от същите ТХ нива. Когато въвеждате тежестта запомнете, че трябва да пишете 69, не 69000, не 69.000 и т.н.

addplayer-article

Създайте календари

След като сте въвели всички тези данни трябва да отидете да направите календари (rosters). От сайта отидете на war management и натиснете add war. Там въведете името и акаунт информацията на клана срещу когото искате да воювате. Имайте предвид, че и противниковия клан трябва да си е направил регистрация и да е въвел данните на отбора си.

След това трябва да изчакате да приеме предложението.

След това добавете всички играчи, които ще участват:

add-new-team

След като и двата клана сте направили всички стъпи натиснете “SORT” бутона:

sort

Така програмата ще разпредели играчите според тяхната тежест. Така можете да видите кои играчи са нужни и ненужни, за да се направи битката и да е много по-вероятно да се паднете един срещу друг. Колкото повече се приближите по тежест, толкова по-вероятно е да се паднете.

Пускане на войната

След като вече сте се координирали и избрали подходящите играчи, че да сте максимално близо в тежестта, можете да пуснете войната.

ТРЯБВА ДА НАТИСНЕТЕ БУТОНА ЕДНОВРЕМЕННО. Чуйте се по скайп и натиснете СТАРТ ВОЙНА едновременно.

Това е всичко, надяваме се, че тази статия е била полезна.

SHARE

LEAVE A REPLY