Как да създадем успешен Клан?

Как да създадем успешен Клан?

4873
1
Facebook

Много от играчите на Clash of Clans Bulgaria искат да си направят собствен клан, който да набере нови членове и да се изкачва нагоре в класацията. След като играта е достатъчно популярна вече в България това не би трябвало да е проблем… Да ама не…

Ако изберете филтър единствено локация на клана и зададете България, то тогава ще ви излязат хиляди български кланове, което да правят същото като вас – очакват някой да ги забележи и да се присъедини към тях. Но това е доста трудно защото почти всички играчи вече си имат клан, а тези, които търсят едва ли биха предпочели да дойдат в клан с един член.

Не се отчайвайте може да успеете ако следвате следващите препоръки.

1. Не създавайте клан ако сте още нисък левел. Препоръчваме ви да стигнете поне 80-90-ти левел преди да се впуснете в правенето на клан. Това е така защото играчите, които сканират за кланове гледат най-вече членовете на клана и се присъединяват към този, в който има силни членове. Представете си, че вие сте тръгнали да си търсите клан и попадате на такъв а 2 човека – единия 13 левел, другия 43. Давате следващия клан и излизат 3 играча – единия левел 100 другия левел 90. Е, вие кой от двата клана бихте предпочели? Естествено, че втория. За това съвета ние е да поиграете не само за статистиката ами и за уменията преди да си създадете собствен клан. В сайта Clash of Clans Bulgaria ще намерите много информация относно клановете и всички специфики.

2. Направете клан с приятели. Винаги е хубаво да се съберете няколко човека и да си направите клан. Колкото повече хора има в него толкова по-привлекателен е той за другите. Клан “БЪЛГАРИЯ”, чиито официален сайт е Clash of Clans Bulgaria е създаден от членове на клан, който вече не се поддържаше. Там решихме да направим собствено място, което да развиваме. В началото бяхме само 6 човека, но лека полека дойдоха още силни играчи. В крайна сметка колкото повече, толкова по добре – винаги е по-привлекателно да имате много членове в клана. Това дава по-добър шанс да има хора в него, които да донейтват.

3. Изберете какъв клан искате да направите. Има 4 типа клана – Фарм, Трофи, Военен и Донейт. Можете да прочетете повече информация тук. Преди да направите клан е добре да изберете един от 4-те типа и да го интегрирате в името. Примерно “Farm Bulgaria” или “BG war Clan”. Името на клана е нещо, което най-много привлича играчите. За това е добре името да подсказва каква точно е целта на клана ви.

4. Изберете атрактивно име. Както вече сигурно знаете има поне 1000 клана с име BULGARIA. Имената на големите градове в България също за заети. За това е добре да си направите клан, който да обединява хората с една идея. Може да е всичко – от филм до географско място в страната или света. Колкото по атрактивно е името на клана, толкова повече хора ще се присъединяват там.

5. Не повишавайте хора само защото са дошли в клана ви. Това е голяма грешка, защото тези хора са нестабилни и бързо ще ви напуснат. Повишенията в клана трябва да са за заслуги и лоялност.

6. Всеки клан има малка секция за описание на клана. Там напишете накратко правилата на клана, изисквания и допълнителна важна информация.

За да наберете повече съотборници може да се възползвате от различните форуми в България и по света. Въоръжете се с търпение, можете да пишете и в глобалния чат на играта.

SHARE

1 COMMENT

  1. Ето направих клан #BULGARIA# аз съм 71 ниво и имам 3 профила 71,33,23 лвл и никой не влиза ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯЯ!!

LEAVE A REPLY