Как да си върна изгубено село/база

Как да си върна изгубено село/база

6217
3
Facebook

Ако още не сте си свързали играта с Фейсбук или с Game Centre ние от Clash of Clans Bulgaria ви съветваме да го направите веднага, за да избегнете неприятната ситуация с изгубена база. Така вие си подсигурявате, че всичко, което сте направили в играта и цялото й отделено време са запазени на сървърите и няма да изчезне дори след години.

Ако обаче не сте го направили и все пак сте загубили акаунта си има начин да си я върнете като следвате стъпките описани по долу:

 1. Отворете Клаш оф Кланс.Help Clash

 2. Натиснете на Настройки (Settings).

 3. Натиснете на Помощ и Поддръжка (Help and Support).

 4. Натиснете бутона за писане на съобщение (Contact us).

 5. Напишете следното начало: “I have lost my Clash of Clans Account. Can you please help me get it back?”

 6. След това в самото съобщение трябва да изпишете:

  1. Името на изгубеното село (My lost village name is: ……….).
  2. Името на новото ви село (My current village name is: ………).
  3. Нивото на изгубеното село (experience) и на текущото село (Lost village experience level is:….., and my current village:……..).
  4. Нивото на Таун хола на двете села (My lost village Town Hall level is: .., and my current one is:..).
  5. Приблизително кога сте започнали да играете със изгубения си акаунт (Година и Месец) (I have started playing with my lost village in August 2013).
  6. Приложете скрийншот на изгубеното село ако имате.
  7. Напишете и тага си ако го имате снимат. Така ще улесните много служителите на суперсел и ще получите акаунта си много бързо.
  8. Напишете всякакви друга полезна информация, с която разполагате – например клана в който се намирате в момента.

 7. Натиснете изпрати (Send).

След като изпратите запитването си до Суперсел трябва да изчакате определено време за реакция. Това време зависи изцяло от това колко информация сте им предоставили за да го намерят по бързо. След няколко дена хората от поддръжката ще се свържат с вас с инструкции и код как да си върнете селото.

За да избегнете тази цялата какофония е добре да си снимате от време навреме селото и профила. Така в случай, че стане нещо от този сорт можете много лесно да дадете нужната информация на служителите на Суперсел и те от своя страна да върнат акаунта ви много по-бързо.

Ето реален случай от изгубено село и какви въпроси трябва да можете да отговорите:

Снимките са предоставени от Иван Пашов.

SHARE

3 COMMENTS

  1. Имам вапрос.Коя е най-силната единица в играта аз не съм силен на 28 ниво с Тоун Хол 6 и с 1282 медала бих искал да се присъидиня към вас моля смъкнете купите и ме убочаваите да стана силен като вас питам само.Моля ви!! Но по важния въпрос е коя е най-силната единица в играта? Но искам отговор и на двата въпроса моля ви!!

LEAVE A REPLY