Как да правим Queen Walk?

Как да правим Queen Walk?

3011
0
Facebook

При Таун Хол 9 и нагоре стратегията с Куин Уолк стана изключително популярна. Тя вече не е само за най-добрите играчи, ами е подходяща за всеки. За това днес сме решили да ви покажем как правилно да използвате Queen Walk и как да избегнете най-честите грешки. Надяваме се, че този пост ще ви помогне да правите страхотни рейдове и много звезди във войната.

Но нека първо започнем от начало…

Какво е Queen Walk?

Трябва да знаете, че Куин Уолк-а не е цялостна стратегия, а само начална част от главната атака. Тя ви помага да покажете по-добри резултати при цялостната атака.

Главното значение е Куин + 3 или 4 Хилъра зад нея. В почти всички случаи това се прави в началото на дадена атака и може да се изчака определено време докато направи фуния за другите единици. Кралицата бързо сваля най-близките до нея сгради. Хората, които използват тази стратегия гледат да се отърват от противниковия дефенс, герои, войска в Клан Касъла и други. Така шанса “главната атака” да е успешна е по-голям. След малко практика вие ще се научите къде точно да я пуснете и така да предвидите действията й. Дръжте я жива ако трябва с магии или абилити, за да може да се включи към атаката по-късно.

Кога да използвам Queen Walk?

Куин Уолка, може да се използва на всеки левел, но за да сте успешни ви съветваме да спазвате следните правила:

  1. Да имате поне Кралица ниво 10 ако атакувате Таун Хол 9.
  2. Да имате поне Кралица ниво 20 ако атакувате Таун Хол 10.
  3. Да имате поне Кралица ниво 30 ако атакувате Таун Хол 11.

Това се прави, защото нивата на дефенса на по-горните нива е по-висок и прави повече демидж на Кралицата ви. Ще ви е нужно тя да има нужното здраве, за да издържи на отбраната и да може да ги сваля по-бързо. Не, че няма да можете да успеете и с по-ниско ниво, но шансовете са ви значително по-малки.

Как да използвам Queen Walk?

Да играете с Куин Уолк не е изобщо трудно. Само трябва да се хване принципа и правилното място на пускане. Пуснете ли Кралицата веднага след това пускайте и Хилърите. Аз лично играя с 3 Хилъра, но има и много играчи, които използват 4. След това вашата работа ще е да наблюдавате изкъсо здравето на Куин и ако се наложи да пуснете Рейдж Спел на нея и Хилърите или да пуснете абилитито. Така тя отново ще се зареди със здраве и ще продължи напред.

Въздушните защити са проблем при атаката с Queen Walk, защото лесно могат да бутнат Хилърите. Това можете да го избегнете с правилно позициониране на Куина – или далеч от Еърите или с възможност моментално да ги бутне. Вие трябва да решите.

Главната част на атаката може да е комбинация от Големи, Валкири и Магове. Всеки играч решава с какво да нападне ядрото на базата.

Как да се оправим с Клан Касъла на противника?

Правило е да не изкарвате Клан касъла в Кралица. Почнете атаката си възможно най далеч. Носете един пойзън със вас и малко магове, които да се заемат с тази задача. Ако се наложи в крайна сметка активирайте абилитито й.

Останалото е тренировка и търпение. Докато свикнете с тази атака може да мине малко време, защото е тотално различна от това, което сте правили до момента. Трябва добре да опознаете базата на противника преди да я нападнете с куин уолк.

Ето и нашето видео:

SHARE

LEAVE A REPLY