Как да правим по 5000 Дарк за 5 минути

Как да правим по 5000 Дарк за 5 минути

1696
0
Facebook

Всеки има моменти, в които дарка не достига и за това днес сме решили да ги споделим нашата стратегия за бързо набавяне на Дарк Еликсир в играта Clash of Clans. Спокойно можете да достигнете до 5 000 дарк само за 5 минути игра сутринта. Ако имате повече време можете да изкарвате спокойно по 50 000 дарк на ден без дори да се наложи да бууствате която и да е казарма. Знаем, че всеки от нас си има работа и не може да отдели целия си ден на Клаша. За това се налага да прибягваме към такива стратегии за набавяне на ресурс.

Каква е идеята?

Главната идея на тази стратегия е да нападате средно защитени бази, които предлагат около 2500 Дарк само с ПОЛОВИНАТА си армия. След това да повторите същото с другата половина от армията си. Може да си помислите, че трудно ще контролирате това колко единици да пускате, но всъщност става много лесно и ние искаме да ви покажем точно това.

Каква е армията?

Най-важната част от армията в тази атака е Куина. Сигурно ще се запитате “да, ама кой левел”. Тъй като използваме Хилъри ще е добре да е поне 10-ти левел. За да осъществите атаките си ще трябва да имате готови 6 Хилъра, от които ще използваме 5. В казармите ви трябва да сте пуснали 4 и така да сте готови за другата атака веднага след текущата. След като минахме основните единици за атаката ви е време да споделим и останалата част. Лично ние използваме 50 Арча, 50 Барба и 16 бомбера. Що се отнася до магиите те трябва да са 4 рейджа и 2 пойзъна. Добре е в СС да имате заредени хогове.

Хоговете се използват за изчистване на дефенсите за куина. Останалата част от армията я делите на две и слагате една психологическа граница, че каквото и да стане няма да ги използвате. Магиите също се делят на две, но може да използвате и 3. Те са в кореспонденция с времето за направа на останалата част от армията и няма да се наложи да изчаквате само тях.

Ето как трябва да заредите Казармите преди да започнете:

  • Казарма 1 = 2 Хилъра, 4 бомбера, 13 барба, 1 Хилър
  • Казарма 2 = 2 Хилъра, 4 бомбера, 13 арча, 1 Хилър
  • Казарма 3 = 1 Хилър, 4 бомбера, 39 барба, 1 Хилър
  • Казарма 4 = 1 Хилър 4 бомбера, 39 арча, 1 Хилър
  • Магии = Само рейджове в едната и само Пойзъни в другата

За ТХ 9 трябва да получите тотал заредени единици = 276
За ТХ 10 и 11 трябва да получите тотал заредени единици = 296

Ето видео как да се справите с атаката:

Надяваме се, че тази стратегия ще ви донесе доста Дарк Елискир. Пишете ако имате препоръки или запитвания.

SHARE

LEAVE A REPLY