Как да печелим до 44 джема на седмица?

Как да печелим до 44 джема на седмица?

3841
1
Facebook

Сигурно сте забелязали, че така наречения джем бокс се появява все по-рядко. Това е направено по очевидни причини – купуването на джемове. Вече знаем, че Суперсел е продадена на компания от Хонк Конг и те трябва да си върнат инвестицията. За това очаквайте скоро и други промени в получаването на безплатни джемове.

Ние обаче оставаме привърженици на “добиването” джемове без пари и ще ви покажем как да изкарвате до 44 джема на седмица, БЕЗ ДЖЕМ БОКС.

Знаете ли че джемовете, които получавате от дървета, храсти, гъби и пънове не са случаен принцип? Да, те следват строг алгоритъм и той е както следва:

3>2->0->0->5->1->0->3->4->0->0->5->0->1->0->6->4->5->1

Може да го изпробвате и да се уверите, че последователността е същата стига да се впишете някъде в нея. След всеки ъпдейт може да последва малка промяна в последователността на някои числа, но основата си остава същата. Ако ги съберете и разделите на броя препятствия, които сте премахнали, ще получите, че средно получавате по 2.1 джема на всяко махане.

Нека да посмятаме малко заедно какво се получава:

От Суперсел ни казват, че получаваме по едно препятствие (дърво, пън, храст и т.н.) на всеки 8 часа. Това общо прави по 21 на седмица. Ако го умножим по колкото джема получаваме на седмица ще получим 44 джема. Джем Бокса не е включен в тези сметки. Ще си кажете, че главният приход на джемове идва от него, но запомнете, че сега той идва веднъж на седмица-две, може и по-рядко.

Искаме да добавим и нещо много важно – трябва да имате място където препятствията да се раждат. Ако базата ви е прекалено голяма и нямате поне 1 квадрат разстояние от нея, то вие няма да получавате препятствия или джем бокс!

SHARE

1 COMMENT

  1. Пишете ми на скайп Djenk.zeitinov ще ви излезнат 2 скайпа пратете и на 2 та давам 9 танхал безплатно за танхал 7,8 ама дае на макс строители да са повече от 2

LEAVE A REPLY