Как да достигнем до Титан Лига-та

Как да достигнем до Титан Лига-та

1800
0
Facebook

Ако сте решили да се вдигнете малко купи, за да достигнете нови лиги и бонуси трябва да се въоръжите с търпение. В зависимост от нивото на Таун Хола ви стигането до Шампионската лига (Champions League) може да е сравнително лесно. Следващата стъпка в Титан лигата обаче представлява проблем за много играчи. С тази статия ще ви дадем някои насоки как да достигнете и да оцелеете в Титан Лигата. Но преди това трябва да си зададете въпроса:

Защо ми е да достигна до Титан Лигата?

Това е наистина добър въпрос – защо? Ако искате да достигнете някога до Ледженд лигата все трябва да минете през Титаните. Всяка една нова лига носи определени Джемове – Мастърс и Чемпиънс носят по 1000 и 2000 съответно. Няма да се учудя и ако скоро не пуснат награда за Титан или Ледженд. Но най-важната причина поради, която повечето играчи се стремят да достигнат това ниво и за респект. Други си е в клан чата да се фукате с новата си значка.

titan league promotion

Как да достигна до Титам Лигата?

Преди да поемете към това пътешествие трябва да знаете, че ще е добре да сте един начален или средно развит ТХ10. Ако сте под това ниво по-добре да играете малко повече преди да се устремите към Титаните. Проверете дали отговаряте на следните критерии:

  1. Имате макснати или почти макснати единици?
  2. Имате макснати или почти макснати магии?
  3. Дефенса ви е на едно добро за ТХ 10?
  4. Намирате се в силен клан и вашите съотборници ви дават макснати единици?

Отговаряте ли? Добре, продължаваме!

Атакувайте правилно

Колкото повече качвате купи, толкова по сложни ще са противниците ви. Когато минете над 3500 купи, ще виждате много сериозни и солидни бази. Трябва да организирате армията си и атаките по такъв начин, че да не губите дори и една. Запомнете златното правило – 1 загубена атака се наваксва с 3 победи.

За сега армията, която дава най добър резултат при атаките е ГоУайП (GoWiPe). С нея е почти сигурно да направите поне една звезда. Напоследък хибридните атаки също много се използват. При тях обаче много неща могат да се объркат и да си тръгнете със загуба. Чисто въздушните атаки имат по-голям шанс на успеваемост, но и при тях можете да имате проблеми с достигането на 50%.

Добре е да си изберете една атака и да я усъвършенствате. С практиката ще разбирате и много бързо кои бази да нападате. Когато вдигате купи не е препоръчително да експериментирате. Всяка загуба се наказва скъпо.

Вдигнете дефенса

На всеки е ясно, че по-високия дефенс създава по-големи проблеми за противника. Ако сте ТХ10 с едно средно ниво на развитие, вие спокойно можете да си стоите на около 3000 купи. Има обаче един трик, чрез който ще можете да вдигате купи доста бързо. Естествено няма пълно щастие и той може да ви излезе доста солено.

Оставете Дарк Еликсир Хранилището извън базата си, за да може да бъде атакувано без проблем. Така на ден можете да направите по 200 купи без да атакувате. Играчите не могат да устоят на изкушението и го нападат. Въпреки, че ще загубите доста ресурс, вие ще си осигурите едно стабилно изкачване по стълбичката.

Добре подредена база

С всеки нов ъпдейт на играта Клаш оф Кланс се появяват нови и ниви бази за фармене, трофеи и войни. Можете да намерите много из нета и да си помогнете да печелите трофей дори когато спите. Имайте предвид, че по пътя към Титан Лигата всяка една звезда се брои. Колкото по-добре е организирана базата ви толкова по-малко звезди ще могат да ви вземат, следователно и по-малко купи.

Бъдете мотивирани

Това е може би най-трудната част от възхода ви към Титаните. Помнете, че не можете да го достигнете за един следобед. Ще ви е нужно доста време и късмет. Забравяте за фарменето, вие играете вече единствено за купи.

SHARE

LEAVE A REPLY