Каква ще е новата единица в Clash of Clans

Каква ще е новата единица в Clash of Clans

2850
0
Facebook

По рано през седмицата един от девелоперите на играта (Джонас) съобщи в интервю, че ще има нова единица, която скоро ще стане реалност в играта Clash of Clans.

Основното нещо, което знаем до момента е, че тази единица е била представена в ранна версия на новата игра на Суперсел Клаш Роял (Clash Royale). В последствие обаче девелоперите са решили да я премахнат оттам, защото може би ще е по интересна в играта Clash of Clans. Това ни навежда към мисълта, че идеята и визията на новата единица са напълно готови и трябва само да се преработи за Клаш оф Кланс.

Ето и видеото, в което девелопера съобщава за новата единица (8 минута и 40 секунда):

Това видео заинтригува Clash of Clans Bulgaria и ние направихме малко проучване на Клаш Роял, за да надвникнем в бъдещето и да видим каква може да е следващата единица в света на Clash of Clans.

Това, което всички играчи на Клаш Роял са забелязали е, че повечето единици от Клаш оф Кланс присъстват и в новата игра (без Дракон и Лава). Това е така защото Въздушната защита не е подходяща за този тип игра. Геймплея би породил много разминавания ако се включат и други въздушни единици, тъй като в момента Балона е една от най-силните такива. За това няма да намерите нито Дракон, нито Лава Хаунд в тази игра.

Така е дошла идеята за Бебе Дракон в Клаш Роял. По-слаба версия на Дракона, но със сплаш демидж. Но каквото и да си говорим това едва ли би била новата единица в Clash of Clans. На никой не му трябва Бебе Дракон, който да прави сплаш. За това мислим, че новата единица може да е хибрид между Дракон и Минион. Тя ще е с малко повече Здраве от миниона и така няма да умира от въздушните бомби.

Това е и единицата, която е премахната вече от Клаш Роял и ако се замислим наистина може да се окаже, че следващата единица в Клаш оф Кланс ще е въздушна. В последните два ъпдейта въздушните атаки бяха сериозно орязани с представянето на Духалките. Като нищо от Суперсел да компенсират това с направата на единица, която комбинира по най-добрия начин силните страни на Дракона и миниона. Може също така да има и любима мишена като Духалката например.

На този етап не ни остава нищо друго освен да спекулираме. Ще ви държим в течение ако има развитие по темата.

SHARE

LEAVE A REPLY