За нас

За нас

Това е официалната страница на клан “БЪЛГАРИЯ” в хитовата игра на SUPERCELL – Clash of Clans. В тази страница лидерите на клана ще публикуват новости и забавна информация свързана с клана и неговите членове. В сайта можете да намерите и пълна информация за всички сгради, единици, магии и геймплей изцяло на Български език!

Клан “БЪЛГАРИЯ” е създаден през 2014 от addicted в следствие на масово напускане на играчите от клан със същото имe, който вече не се поддържаше. В началото стартирахме само с около 10 човека, но бавно успяхме да привлечем нови и сериозни хора. Постоянство и лоялност за двете думи, които ни обединяват.

Целта на клан “БЪЛГАРИЯ” е да достигне до топ 10 в класацията на Clash of Clans за България и да стане предпочитан за силни играчи, които искат да достигнат върховете на класациите.

Едни от главните неща, които търсим в новите играчи е активност, лоялност и търпение. За разлика от много други кланове, тук можете да получите истинско причтелско отношение. Както вече сме го доказали не веднъж, ние държим един на друг и си помагаме безрезервно.

Във фейсбук страницата на клана можете да откриете снимки и допълнителна информация за клана както и редовни постове свързани с новостите в играта.